Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 17 aprilie 2021. Meciurile din Anglia și Italia ne aduc peste 360 de lei!

16.04.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 17 aprilie 2021 Meciurile din Anglia si Italia ne aduc peste 360 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de sâmbătă, 17 aprilie 2021, ne poate aduce un câștig de 366 de lei mulțumită unei cote totale de 3,66  oferită de  Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi. Mizăm 100 de lei pe două meciuri din Anglia și Italia în care trei din cele patru echipe implicae luptă să supraviețuiască.

Pentru început vă propunem un pronostic din Premier League. Întâlnirea la care ne-am oprit este cea dintre Newcastle United și West Ham, programată de la ora 14:30. La cum au evoluat cele două oponente în ultima vreme suntem tentați să credem că londonezii sunt favoriți și vom paria în consecință.

ADVERTISEMENT

Cea de a doua selecție aduce față în față două dintre echipele implicate în lupta pentru evitarea retrogradării din Serie A, Cagliari respectiv Parma. Sunt mai multe motive pentru are am ales această partidă, iar unul dintre acestea este și faptul că ar trebui să vedem la lucru doi dintre internaționalii României, Răzvan Marin în echipa gazdă și cel puțin pe Dennis Man la oaspeți.

Golurile oaspeților din Newcastle și West Ham ne aduce o cotă de 2,00

Întâlnirea dintre Newcastle și West Ham, altă dată un duel de mijlocul clasamentului, este pe cât de atractivă, pe atât de importantă pentru ambele combatante. ”Coțofenele” se situează pe prima poziție deasupra liniei roșii a clasamentului (locul 17, cu 32 de puncte) și nu se scladă în cele mai liniștite ape simțind în ceafă răsuflarea celor de la Fulham (locul 18, cu 26 de puncte).

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

La polul opus al clasamentului se situează ”ciocănarii” de la West Ham care fac cel mai bun sezon al lor din ultimul deceniu și sunt, oarecum surprinzător, pe un meritat, totuși, loc 4 (55 de puncte), poziție care duce, atenție, în Liga Campionilor. Însă, la pândă stau Chelsea (locul 5, cu 54 de puncte) și Liverpool (locul 6, cu 52 de puncte).

Pentru niciuna dintre cele două formații implicate în acest meci situația nu este, așadar, lămurită, iar cele 7 etape care au mai rămas de disputat în actuala ediție de Premier League ar trebui să le trateze ca pe veritabile finale. Newcastle marchează destul de mult pe teren propriu. Cel puțin în ultima vreme a înscris măcar un gol în 9 din ultimele 10 jocuri. West Ham este și ea o echipă ofensivă. Prin urmare am putea alege varianta ambele marchează, dar alegem un pronostic ceva mai sigur. Vom merge așadar pe varianta „West Ham marchează peste 1,5 goluri”, pont ce are o cotă foarte bună de 2,00 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Duelul suferinței dintre Cagliari și Parma ne aduce o cotă de 1,83

La fel ca și în Anglia și în Italia sezonul se apropie cu pași repezi de final, iar lupta pentru salvarea de la retrogradare este în continuare palpitantă. Nu mai puțin de trei echipe se luptă pentru ultimul obiectiv al sezonului, locul 17, primul deasupra liniei roșii, ocupat momentan de AC Torino.

Cagliari, cu Răzvan Marin punct fix la mijlocul terenului, are prima șansă în această dispută. Și pentru că joacă acasă, dar și pentru că Parma, unde Dennis Man a devenit și el titular, încasează extrem de multe goluri, iar finalurile de meci sunt ca un blestem pentru trupa lui Roberto D’Aversa.

ADVERTISEMENT

Din experiență știm că în Italia orice echipă va aborda meciul cu ideea de a nu primi gol. Însă, de această dată lucrurile stau puțin diferit prin aceea că un egal nu ar ajuta nicio echipă. Ne așteptăm să vedem un joc deschis, cu cel puțin câte un gol marcat de fiecare echipă. Mizăm așadar pe „ambele marchează”, care are o cotă de 1,83 la  Get’s Bet.

366 de lei câștigați cu biletul zilei din 17 aprilie

În concluzie, cele două dueluri din liga a doua din Anglia, respectiv din Italia ne aduc o cotă totală de 3,66 la  Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide. În ambele meciuri ne așteptăm evoluții curajoase, deschise, cu goluri multe. Dacă adăugăm și ingredientul principal, câștigul de 366 de lei, avem parte de o după amiază și o seară care ne vor face să trăim la maximum emoția celor două jocuri.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT