Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 17 iulie 2021. Meciurile din Liga 1 ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 350 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 17 iulie 2021, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri din Liga 1.
16.07.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 17 iulie 2021 Meciurile din Liga 1 ne aduc la Gets Bet un castig de peste 350 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din prima etapă a noului sezon din campionatul României. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,63 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul Gaz Metan Mediaș – CS Mioveni, care va începe la ora 18:30. Gazdele pornesc cu prima șansă, dar argeșenii vin cu entuziasmul specific nou promovatelor.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Universitatea Craiova – FC Argeș, care are startul la ora 21:30. Oltenii pornesc un nou sezon cu aceleași vis măreț de a câștiga titlul.

Victoria lui Gaz Metan aduce o cotă de 2,15 la biletul zilei

Gaz Metan Mediaș a pierdut în această vară o serie de jucători importanți, printre care și veteranul Răzvan Pleșca, dar ardelenii au reușit să acopere imediat postul de portar și l-au adus pe Octavian Vâlceanu de la Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De partea cealaltă, CS Mioveni a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc după o pauză de nouă ani, iar obiectivul clar este salvarea d ela retrogradare. Argeșenii sunt prima formație din Liga 2 care a reușit să câștige barajul de promovare/menținere cu o echip din Liga 1, trecând de FC Hermannstadt.

În ciuda entuziasmului de la Mioveni, Mihai Teja este un antrenor cu multă experiență și Mediașul ar trebui să înceapă cu dreptul sezonul. În aceste condiții, am ales pronosticul ”1 solist”, pentru că și cota de 2,15 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,68 la biletul zilei de la Universitatea Craiova – FC Argeș

Un nou sezon și un nou început pentru olteni în drumul lor de a-și îndeplini visul de a deveni campioni după mai bine de 30 de ani. Toate speranțele se leagă de grecul Marinos Ouzounidis să lege o echipă care să nu se mai împiedice în finalul campionatului.

Universitatea Craiova a început cu dreptul vara și a câștigat Supercupa României în dauna campioanei CFR Cluj, dar FC Argeș este un adversar mai mult decât incomod care și-a setat ca obiectiv ajungerea în play-off.

ADVERTISEMENT

Un avantaj în plus pentru ”juveți” este faptul că partida de pe Ion Oblemenco se va disputa cu spectatori. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”1 solist”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,68.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 363 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,15 pentru pronosticul ”1 solist” în meciul Gaz Metan Mediaș – CS Mioveni și o cotă de 1,68 pentru ”1 solist” la Universitatea Craiova – FC Argeș, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,63. Numai bună pentru un câștig de 363 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT