Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 17 octombrie 2020. „Granzii” ne aduc peste 330 de lei

16.10.2020 | 23:46
Biletul zilei la pariuri sambata 17 octombrie 2020 Granzii ne aduc peste 330 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 17 octombrie 2020. Campionatele din Europa își reintră în drepturi în acest week-end după pauza forțată de meciurile echipelor naționale, iar noi nu puteam rata ocazia să ne îndreptăm atenția spre două ligi de top pentru biletul zilei la pariuri. Cu o cotă totală de 3,32 obținută de la Get’s Bet putem câștiga peste 330 de lei dacă vom alege să mizăm 100 de lei pe acest bilet.

Primul meci ales pentru biletul zilei la pariuri este un derby din etapa a 5-a din Premier League și le aduce față în față, începînd cu ora 19:30, pe Manchester City și Arsenal.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei de sâmbătă la pariuri se închide cu partida Getafe – Barcelona. Aceasta va avea fluierul de start la ora 22:00 și contează pentru runda cu numărul 6 din La Liga.

Cotă de 1,90 pentru biletul zilei la pariuri de la Manchester City – Arsenal

Manchester City – Arsenal este capul de afiș al zilei din Premier League. „Cetățenii” lui Pep Guardiola vin după două rezultate modeste, ca să nu le spunem catastrofale (2-5 pe teren propriu cu Leicester și 1-1 la Leeds) și au neapărat nevoie de o victorie pentru a le închide gura contestatarilor, dar și pentru a-i mai liniști pe suporteri. Locul 14 cu doar 4 puncte e prea puțin pentru o echipă cu pretenții la titlu, iar un nou pas greșit ar putea compromite obiectivul încă de la începutul campionatului.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De partea cealaltă, Arsenal a început nesperat de bine noua ediție de Premier League, are 3 victorii și o înfrângere (pe terenul campioanei Liverpool), iar datorită celor 9 puncte acumulate este pe locul 4 în clasament, la egalitate cu ocupantele pozițiilor 2 și 3. „Tunarii” lui Arteta au pretenții mari în acest sezon, visează măcar la un loc de Champions League, însă pentru asta trebuie să obțină puncte și în meciurile cu contracandidatele la Top 4, ceea ce nu prea au făcut în sezoanele trecute.

Chiar dacă forma de moment nu o recomandă pe Manchester City mare favorită, rezultatele din meciurile directe sunt clar de partea trupei antrenată de Pep Guardiola. City s-a impus fără emoții în ultimele 6 dispute cu Arsenal din Premier League, iar în 5 dintre acestea a marcat cel puțin 3 goluri. Aceste date statistice ne dau și nouă o direcție pentru jocul de astăzi și vom opta pentru varianta „1 solist și peste 2,5 goluri în meci”, care la Get’s Bet are o cotă de 1,90, ce nu trebuie ratată.

ADVERTISEMENT

Victoria Barcelonei contribuie cu o cotă de 1,74 la biletul zilei

Barcelona are un examen destul de greu înaintea marelui derby cu Real Madrid de sâmbăta viitoare, o deplasare pe terenul lui Getafe nefiind o floare la ureche. Gazdele de astăzi au început bine noua ediție de La Liga, sunt pe locul 7 în clasament, dar au același număr de puncte (7) ca și Barcelona, care e pe 5.

Ambele echipe au câte două victorii și un egal, diferența fiind că Getafe a mai bifat și o înfrângere clară pe terenul lui Sociedad, scor 0-3 (Barcelona are un meci mai puțin disputat). În plus, catalanii se laudă și cu un golaveraj net superior, 8-1 față de 4-3 al lui Getafe.

ADVERTISEMENT

Și în ceea ce privește statistica meciurilor directe, avantajul este tot de partea echipei lui Ronald Koeman. Barcelona a câștigat ultimele 4 partide, dar și ultimele 4 deplasări la Getafe, iar ca o coincidență stranie, în toate acestea a marcat fix două goluri. De aceea, vom merge și de această dată pe mâna oaspeților, propunerea noastră pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri fiind „2 solist”, care are o cotă de 1,74 la Get’s Bet.

Cotă totală de 3,32 pentru un posibil câștig de peste 330 lei cu biletul zilei la pariuri

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 17 octombrie 2020

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,90 pentru pronosticul „1 solist și peste 2,5 goluri” la Manchester City – Arsenal și o cotă de 1,74 pentru pronosticul „2 solist” la Getafe – Barcelona, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,32. Numai bună pentru un câștig de peste 330 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT