Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 17 septembrie 2022. Mizăm pe două partide din Anglia și Franța pentru un câștig de peste 315 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 17 septembrie 2022, ne poate aduce un câștig de aproape 320 lei cu două meciuri din Franța, respectiv Premier League.  
16.09.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 17 septembrie 2022 Mizam pe doua partide din Anglia si Franta pentru un castig de peste 315 de lei
Tottenham - Leicester. Sursa foto: The 42
ADVERTISEMENT

Weekendul ce se așterne în fața noastră ne propune o multitudine de partide care mai de care mai interesante. Pentru ziua de sâmbătă, 17 septembrie 2022, am ales două opțiuni din Premier League, respectiv din Ligue 1, și pentru că sunt două dintre cele mai puternice campionate de pe ”Bătrânul continent”, dar și pentru că mergem pe spectacol. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 3,17 la Netbet.

Meciurile din etapa a 8-a din Ligue 1 și Premier League ne pot aduce un câștig de 317 de lei cu biletul zilei la pariuri

Deschidem biletul zilei de sâmbătă, 17 septembrie 2022, cu ultimul meci al zilei în runda a 7-a din Premier League, Tottenham Hotspur – Leicester, programat de la 19:30. Se anunță o partidă interesantă în care așteptăm un rezultat care să mențină gazdele în partea superioară a clasamentului și mizăm și pe goluri, ba chiar am fi tentați să spunem pe multe goluri ca să facem vizionarea mai atractivă.

ADVERTISEMENT

Cea de-a doua alegere vine din Ligue 1 și este un duel extrem de interesant între două echipe situate, deocamdată în partea mediană a clasamentului, dar cu opțiuni importante, pentru ambele, să emită pretenții serioase pentru a încheia sezonul pe un loc care să le permită participarea în competițiile continentale intercluburi. Lille – Toulouse este alegerea noastră.

Cotă de 2,00 pe biletul zilei în disputa Tottenham – Leicester

Prima propunere de pe biletul zilei de sâmbătă, 17 septembrie 2022, este așa cum spuneam ceva mai devreme duelul dintre Tottenham Hotspur și Leicester, din etapa a 8-a din Premier League. Este alegerea cea mai ”corectă” dacă este să ne luăm după cele întâmplate în etapele precedente.

ADVERTISEMENT

Opțiunea noastră se bazează și pe faptul că se întâlnesc două dintre echipele cotate foarte bine la începutul sezonului. Ceea ce s-a întâmplat în primele șase etape (a 7-a a fost suspendată), arată însă că doar trupa din nordul Londrei este una care are șanse reale de a se bate pentru un loc în careul de ași din Anglia. Sigur că Leicester nu mai este acea echipă care a triumfat surprinzător în  2016.

Deși ”vulpile au în continuare un lot extrem de valoros, în Premier League nu e suficient să investești. E nevoie și de o permanentă muncă pentru a aduce psihicul jucătorilor la nivelul optim. Leicester este ultima în clasament, deși nu arată ca o echipă care va lua calea eșalonului secund. Este însă o echipă care încasează goluri cu nemiluita și exact pe acest aspect mizăm și noi în alegerea noastră.

ADVERTISEMENT

Acceptând statistica primelor etape vom acorda un plus de șanse gazdelor și de aceea mizăm pe faptul că nu vor pierde, dar nici nu vor avea viață ușoară chiar dacă vor juca în fața propriilor suporteri, printre cei mai pătimași din Anglia. Suntem aproape sigur că se vor marca minimum trei goluri și mai mult decât atât fiecare oponentă își va trece reușite pe tabela de scor. Așadar, vom paria pe: ”ambele marchează și peste 2,5 goluri în meci”, care are la Netbet o cotă de 2,00.

Lille – Toulouse ne aduce o cotă de 1,58 la biletul zilei

Mergem în Franța pentru cea de a doua propunere, iar pontul pe care mizăm ar trebui să ne ajute să ne și rotunjim un pic profitul. Nu e o cotă mare, dar e suficientă pentru un câștige frumos pentru început de week-end. Întâlnirea dintre Lille și Toulouse se dispută în etapa a 8-a din Ligue 1, de la ora 22:00. Veți vedea de ce am ales acest duel.

ADVERTISEMENT

Campionatul din Hexagon  este oricum recunoscut pentru viteza în care se joacă meciurile, iar apetitul ofensiv se traduce prin numeroase goluri marcate, de obicei, în ambele porți, indiferent de numele adversarelor care se înfruntă. Un meci al lui Lille este cu atât mai interesant, mai ales în actualul sezon. Au încasat gol în fiecare meci, ba mai mult, cu o singură excepție, s-au marcat de la trei goluri în sus.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Anticipăm un meci spectaculos și pentru că nici Toulouse nu stă mai bine în defensivă, dar și pentru că sunt genul de echipe care chiar joacă pentru plăcerea de a înscrie. Deocamdată doar gazdele pot emite pretenții pentru o viitoare poziție de cupă europeană, dar nu vom miza pe asta, ci pe goluri. Pariem așadar pe: ” ambele echipe marchează”, pont care are o cotă de 1,58 la Netbet.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 317 de lei

Biletul zilei la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă, 17 septembrie 2022, la pariuri, avem de la Netbet o cotă de 2,00 pentru pronosticul ”ambele echipe marchează și peste 2,5 goluri” în duelul dintre Tottenham Hotspur și Leicester și o cotă de 1,58 pentru ”ambele echipe înscriu”, în disputa dintre Lille și Toulouse, care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 317 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT