Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 18 septembrie 2021. Câștig de aproape 500 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din Liga 2 și Premier League

Biletul zilei de sâmbătă, 18 septembrie 2021, poate aduce un câștig de aproape 500 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
17.09.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 18 septembrie 2021. Câștig de aproape 500 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din Liga 2 și Premier League
Biletul zilei de sâmbătă, 18 septembrie 2021, poate aduce un câștig de aproape 500 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Liga 2 și Premier League Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,90 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit apetisant.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul FC Hermannstadt – Dacia Unirea Brăila, din etapa a 7-a din Liga 2 care va începe la ora 11:00. Sibienii viseară la revenirea în fotbalul de elită și nu concep să se împiedice în fața propriilor suporteri.

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Burnley – Arsenal Londra, din etapa a 5-a din Premier League, care are startul la ora 15:00. Este un duel între două formații aflate la coada clasamentului.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,45 de la Hermannstadt – Dacia Unirea Brăila pentru biletul zilei

Sibienii au retrogradat în Liga 2 la finalul sezonului trecut, dar și-au propus ca în vara viitoare să fie din nou pe prima scenă și au un început de sezon foarte bun, fiind neînvinși în primele șase runde.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Brăilenii au promovat în vară sub comanda fostului dinamovist Florentin Petre, dar se pare că Liga 2 este o pălărie destul de mare pentru ei. Dacia Unirea nu a cunoscut încă gustul dulce al victoriei și se află în coada clasamentului.

ADVERTISEMENT

Cu 15 goluri încasate în 6 meciuri, oaspeții par victime sigure, mai ales că Hermannstadt a arătat o ofensivă de temut. În aceste condiții, am ales pronosticul ”peste 3,5 goluri”, pentru că și cota de 2,45 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Victoria lui Arsenal aduce o cotă de 2,00

După un start dezastruos de sezon cu trei înfrângeri în tot atâtea etape, Arsenal a obținut prima victoria abia în runda precedentă, un 1-0 destul de chinuit cu nou promovata Norwich City, după golul lui Aubameyang.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Burnley stă și mai rău cu trei eșecuri și un rezultate de egalitate fiind pe loc retrogradabil. Trupa lui Sean Dyche a condus în etapa trecută pe terenul lui Everton, dar ”caramelele” a întors scorul în 6 minute marcând de trei ori.

Este o ocazie foarte bună pentru ”tunari” de a lega două victorii la rând și e greu de crezut că elevii lui Mikel Arteta vor rata această ocazie. Pentru acest joc vom miza pe varianta ”2 solist”, care are la Get’s Bet o cotă de 2,00.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 490 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,45 pentru pronosticul ”peste 3,5 goluri” în meciul FC Hermannstadt – Dacia Unirea Brăila și o cotă de 2,00 pentru ”2 solist” la Burnley – Arsenal Londra, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,90. Numai bună pentru un câștig de 490 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik