Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 19 februarie 2022. Meciurile din Anglia și România ne aduc un câștig de peste 350 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 19 februarie 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Premier League și Liga 1.
18.02.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 19 februarie 2022 Meciurile din Anglia si Romania ne aduc un castig de peste 350 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Anglia și România în care joacă formații cu pretenții la câștigarea titlurilor. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,52 la Fortuna şi aşteptăm un profit considerabil.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul Manchester City – Tottenham Hotspur, din etapa a 26-a din Premier League, care va începe la ora 19:30. ”Cetățenii” au un avantaj însemnat în clasament și vor să păstreze distanța pentru a se apropia și mai mult de un nou titlu.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este CS Mioveni – FCSB, din runda a 27-a din Liga 1, care are startul la ora 19:55. Bucureștenii traversează un moment excelent și vor să țină aproape de liderul CFR Cluj.

Cotă de 1,69 de la Manchester City – Tottenham pentru biletul zilei

Elevii lui Pep Guardiola fac un nou sezon fantastic, fiind neînvinși în campionat de la finalul lunii octombrie. În Champions League sunt ca și calificați în faza sferturilor de finală, după o victorie zdrobitoare pe terenul lui Sporting Lisabona.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Cu gândul la cele două mari trofee, ”cetățenii” primesc vizita unei formații aflate în degringoladă. Tottenham Hotspur a pierdut ultimele trei jocuri din Premier League, iar Antonio Conte are șanse mari să prindă loc de cupe europene.

Este clar că City pleacă mare favorită în acest joc, mai ales că Spurs nu a mai luat punct pe Etihad Stadium din august 2019. La acest meci vom miza pe varianta ”1 solist și sub 4,5 goluri”, care are la Fortuna o cotă de 1,69.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Mioveni – FCSB aduc o cotă de 2,08

FCSB se află într-un moment de grație în Liga 1, reușind o serie de cinci meciuri fără înfrângere și marcând nu mai puțin de 14 goluri. Revenirea lui Toni Petrea pe banca tehnică pare să fie de bun augur pentru ”roș-albaștri”.

Unul dintre cei mai în formă jucători ai vicecampioanei României este Octavian Popescu, lăudat și de managerul general MM Stoica, iar fanii își pun mari speranțe în puștiul de 19 ani pentru o victorie la Mioveni.

ADVERTISEMENT

Gazdele nu au mai câștigat un meci de o lună, însă au reușit să scoată trei remize. Pentru această partidă am ales pronosticul ”peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 2,08 oferită de Fortuna este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 352 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 1,69 pentru pronosticul ”1 solist și sub 4,5 goluri” în meciul Manchester City – Tottenham Hotspur și o cotă de 2,08 pentru ”peste 2,5 goluri” la CS Mioveni – FCSB, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,52. Numai bună pentru un câștig de 352 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT