Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 19 iunie 2021. Meciurile de la Euro ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 340 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 19 iunie 2021, poate aduce un câștig de peste 340 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal de la Euro 2020.
18.06.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 19 iunie 2021 Meciurile de la Euro ne aduc la Gets Bet un castig de peste 340 de lei
Biletul zilei de sâmbătă, 19 iunie 2021, poate aduce un câștig de peste 340 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal de la Euro 2020. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe partidele din etapa a doua a Grupei F. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,43 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul Ungaria – Franța, care va începe la ora 16:00. Campioana mondială este pe cai mari în ”grupa morții”, în timp ce ungurii au nevoie de o minune pentru a obține ceva.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Portugalia – Germania, care are startul la ora 19:00. Este de departe cel mai interensat joc al acestei etape, mai ales că nemții nu mai au voie să facă pași greșiți dacă vor să prindă fazele eliminatorii.

Golurile de la Ungaria – Franța vin cu o cotă de 1,90 la biletul zilei

Naționala ”cocoșului galic” a început cu dreptul acest turneul final învingând Germania chiar la ea acasă, iar moralul în rândul fotbaliștilor lui Didier Deschamps este la cote înalte și visul de a câștiga titlul pare perfect realizabil.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Ungurii au făcut un joc curajos în fața portughezilor, însă pe finalul întâlnirii au cedat. Avantajul trupei lui Marco Rossi este că va juca la Budapesta, cu un stadion arhiplin, și acest lucru le poate da aripi.

Însă, francezii au arătat că nu degeaba au cel mai valoros lot de la Euro 2020 și e greu să se împiedice. În aceste condiții vom opta pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 1,90 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,80 pentru biletul zilei de la partida Portugalia – Germania

Nemții primesc vizita Portugaliei pe Allianz Arena și au nevoie neapărată de victorie pentru a păstra șanse de calificare. Un nou eșec ar duce trupa lui Joachim Low într-o zonă extrem de periculoasă, cu șanse doar teoretice la un loc 3 norocos dacă nu vor avea probleme cu Ungaria în ultima etapă a grupei.

Lusitanii s-au impus în fața Ungariei, scor 3-0, dar rezultatul poate fi înșelător, deoarece formația lui Fernando Santos a suferit destul de mult la Budapesta. Pe de altă parte, când îl ai pe Cristiano Ronaldo în echipă totul pare mai ușor.

ADVERTISEMENT

Se așteaptă a partidă în care nemții vor încerca să spargă compacta defensivă portugheză, iar campioana europeană en-titre să încerce să puncteze pe contre. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”sub 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,80.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 343 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,90 pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” în meciul Ungaria – Franța și o cotă de 1,80 pentru ”sub 2,5 goluri” la Portugalia – Germania, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,43. Numai bună pentru un câștig de 343 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT