ADVERTISEMENT
Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 19 septembrie 2020. Goluri pentru un câștig de aproape 280 de lei

Autor: Ionut Neamţu | 19.09.2020 | 01:35
Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 19 septembrie 2020. Goluri pentru un câștig de aproape 280 de lei

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 19 septembrie 2020. Pentru biletul de astăzi la pariuri am ales tot două meciuri de fotbal, din primele ligi ale Angliei și Franței, avem o cotă totală de 2,79 de la Unibet, iar la finalul zilei putem înregistra un câștig de aproape 280 de lei dacă vom miza 100 de lei. Așa cum am făcut ieri, căci biletul nostru a fost verde și ne-a băgat în buzunar 300 de lei.

ADVERTISEMENT

Arsenal – West Ham (ora 22:00) este primul meci pe care l-am ales pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri. O confruntare inegală la prima vedere, pentru că cele două formații au avut evoluții diametral opuse în prima etapă din Premier League.

A doua partidă selectată pentru biletul zilei la pariuri vine din prima ligă franceză și le pune față în față pe Rennes și AS Monaco (ora 22:00), două dintre echipele cele mai în formă în acest început de campionat.

Cotă de 1,73 de la Arsenal – West Ham pentru biletul zilei la pariuri

Arsenal a pornit ca din tun noua ediție de Premier League, cu o victorie extrem de clară în deplasare cu Fulham, și pentru prima oară după foarte mult timp fanii „tunarilor” încep să-și facă speranțe că echipa lor va prinde măcar un loc în Top 4, dacă despre lupta la titlu nu poate fi vorba. Trupa lui Arteta arată bine, nu mai face greșeli copilărești în apărare, iar în atac este letală prin trio-ul Aubameyang – Lacazette – Willian.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De partea cealaltă, West Ham a început cum nu se putea mai prost campionatul, cu o înfrângere pe teren propriu, 0-2 în fața lui Newcastle. Lucrurile nu par a fi schimbate deloc în bine față de sezonul trecut și, dacă va continua pe aceeași linie, e posibil ca la finalul celor 38 de etape să se trezească în Championship.

Totuși, deși la prima vedere pare că există o favorită certă, meciurile din Premier League au oferit întotdeauna surprize imense și nu e indicat să mergem cu ochii închiși pe un solist. Mai ales că Arsenal este recunoscută pentru inconstanța sa. Vom alege varianta golurilor, iar pentru că în 4 dintre ultimele 5 directe am contabilizat goluri în ambele porți, pronosticul pe care vi-l propunem astăzi la biletul zilei este „ambele marchează”, ce are o cotă de 1,73 la Unibet.

ADVERTISEMENT

Rennes – AS Monaco aduce o cotă de 1,61 la biletul zilei la pariuri

Rennes – AS Monaco este derby-ul etapei a patra din Ligue 1, pentru că se întâlnesc echipele de pe locurile 2 și 3 în clasament. Ambele au 7 puncte după 3 etape, departajarea făcându-se la golaveraj, 7-4 Rennes față de 5-3 AS Monaco. După cum se observă, cele două formații se descurcă foarte bine în atac, dar dau și rateuri în apărare, așa că e foarte propabil să asistăm la un meci cu multe goluri.

Și neapărat în ambele porți, pentru că așa s-a întâmplat în toate meciurile lui Rennes în acest sezon, în două dintre cele 3 ale lui AS Monaco, dar și în ultimele 7 meciuri directe. De aceea, vom alege să mizăm și la acest meci tot pe varianta „ambele marchează”, care are la Unibet o cotă de 1,61.

ADVERTISEMENT

Cotă totală de 2,79 pentru un posibil câștig de 280 de lei cu biletul zilei la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri avem de la Unibet o cotă de 1,61 pentru pronosticul „ambele marchează” la Rennes – AS Monaco și o cotă de 1,73 tot pentru pronosticul „ambele marchează” la Arsenal – Westa Ham, care combinate pe același bilet ne dau o cotă totală de 2,79. Numai bună pentru un câștig de 280 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 19 septembrie 2020

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!