Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 2 aprilie 2022. Mizăm pe fotbal pentru un câștig de aproape 620 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 2 aprilie 2022, ne poate aduce un câștig de 618 de lei cu ajutorul a două înfruntări interesante, din fotbalul intern și din Premier League.
01.04.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 2 aprilie 2022 Mizam pe fotbal pentru un castig de aproape 620 de lei
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de sâmbătă, 2 aprilie 2022 vă propunem pentru biletul zilei la pariuri două meciuri de fotbal, pentru că, după pauza internațională, toate campionatele importante ale lumii și-au reluat întrecerile de acolo de unde le-au lăsat. Am ales un meci din play-out-ul eșalonului de elită din România și un meci din Premier League, vital pentru Manchester United. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 6,18 la Unibet şi așteptăm profitul.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă, 2 aprilie 2022, la pariuri, cu duelul de Conference League, dintre Rapid și FC Botoșani. Deși evoluează ”la retrogradare”, cele două încearcă să profite la maximum de regulamentul din campionatul intern și să prindă in extremis un loc în viitoarea ediție a cupelor europene.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere mergem tocmai la Manchester pentru duelul dintre United și Leicester. Chiar și fără miză de o parte sau de cealaltă, o întâlnire între cele două echipe este extrem de interesant. De această dată, măcar pentru ”diavoli” există și presiunea locurilor de Champions League, de care trupa din Manchester s-a cam îndepărtat, dar nu a iești din joc.

Cotă de 2,17 pe biletul zilei în disputa rapid – FC Botoșani

Prima propunere de pe biletul zilei de sâmbătă, 2 aprilie 2022, este așa cum spuneam mai devreme întâlnirea dintre Rapid și FC Botoșani, din faza play-out a campionatului intern. Până de curând am fi fost tentați să spunem că e unul dintre meciurile extrem de încinse ale campionatului, însă, odată cu numirea lui Adi Mutu pe bancă, giuleștenii au arătat că au învățat perfect ”lecția de fotbal italian”.

ADVERTISEMENT

Chiar și în aceste condiții, noi tot vom risca un pariu pe goluri, pentru că în joc este barajul pentru Conference League, fie și prima fază, pe care niciuna dintre oponente nu vrea să-l rateze. Giuleștenii au un stimulent în plus, noul stadion, dar asta nu înseamnă că este și o echipă mai spectaculoasă decât a arătat-o în ultimele partide.

De partea cealaltă, moldovenii au fost apreciați, și nu doar pe parcursul acestui sezon, tocmai pentru jocul ”la liber”, în care nu se cramponează așezându-se pe două linii în apărare. Trupei din nordul Moldovei îi place fotbalul, iar jucătorii încearcă să înscrie meci de meci, atât cât pot. Nu le reușește întotdeauna, dar curajul și libertatea în exprimare ne îndreptățesc să aspirăm la goluri.

ADVERTISEMENT

Sigur că Mutu va încerca în primul rând să nu primească gol, dar și pe fază ofensivă Rapidul a învățat câte ceva de la fostul mare internațional. Vom merge cât se poate de curajos pe ”ambele echipe marchează în meci”, care are la Unibet o cotă foarte atractivă de 2,17.

Man United – Leicester ne aduce o cotă de 2,85 la biletul zilei

Pentru a doua propunere mergem în cel mai puternic campionat din lume, Premier League. La fel ca și în precedenta opțiune de pariu pe care v-am oferit-o și în acest caz se joacă viitorul echipei Manchester United în Liga Campionilor, ediția 2022/2023.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

”Diavolii” au avut evoluții oscilante pe parcursul sezonului în curs și nu își permit să rateze un obiectiv atât de important. Clasată pe loc de Conference League, Manchester United este îndreptățită să-și dorească mai mult, fie și gândindu-ne la pleiada de vedete de care dispune. De partea cealaltă, Leichester s-a obișnuit, credem, cu gândul că cel puțin în viitoarea ediție a cupelor europene vor lipsi.

Chiar și așa meciul este deschis oricărui rezultat. Ultimele patru înfruntări directe au fost meciuri cu goluri multe și vom merge pe această linie, acordând un plus de ”avantaj” gazdelor. Vom miza în consecință pe ”Manchester United câștigă și ambele echipe marchează”, care are o cotă de 2,85 la Unibet.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 618 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă, 2 aprilie 2022, la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 2,17 pentru pronosticul ”ambele echipe marchează” în duelul dintre rapid și FC Botoșani și o cotă de 2,85 pentru ”1 și ambele echipe marchează”, în disputa dintre Manchester United și Leichester care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 618 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT