Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 2 ianuarie 2021. Profit de 250 de lei din două partide

01.01.2021 | 23:35
Biletul zilei la pariuri sambata 2 ianuarie 2021 Profit de 250 de lei din doua partide
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 2 ianuarie 2021. Noul an debutează în forţă, cu multe meciuri încă din primele zile ale lui 2021. Am selectat două partide din Germania şi Spania, cu acelaşi pronostic, pentru care Get’s Bet ne oferă o cotă totală de 3,53. Adică, peste 250 de lei profit la o miză de 100.

Primul meci de pe biletul zilei este Stuttgart – RB Leipzig, de la 21:30, în etapa a 14-a din Bundesliga. Oaspeţii sunt neînvinşi în meciurile recente, dar se confruntă cu multe aciidentări, în timp ce gazdele au un sezon bun şi luptă pentru locurile de cupe europene.

ADVERTISEMENT

Real Madrid – Celta Vigo, de la 22:00, în runda cu numărul 17 din La Liga, este a doua partidă de pe biletul zilei. Ambele formaţii au câştigat 13 puncte dintr-un maxim de 15 în precedentele 5 etape şi se anunţă un duel extrem de disputat.

GG3+, la cotă 1,76 pe biletul zilei

Stuttgart e a şaptea în Bundesliga, iar victoria răsunătoare 5-1 la Dortmund în urmă cu 3 etape a şocat fotbalul german şi a dus la demiterea lui Lucien Favre de la Borussia. Din păcate pentru şvabi, următoarele două partide nu au mai fost la fel de reuşite, 2-2 cu Union Berlin şi 0-1 la Wolfsburg. Stuttgart este o echipă care iese la joc, iar în 6 din precedentele 7 etape a făcut numai meciuri în care au marcat ambele formaţii şi s-a trecut de bariera a trei goluri.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

RB Leipzig, locul 3, 28 de puncte, la unul singur de liderul Bayern, are cea mai bună defensivă din campionat. A încasat doar nouă goluri, dar două treimi dintre acestea au fost în deplasare. Mai mult, oaspeţii au numeroase absenţe de care Stuttgart poate profita.

Cele două formaţii s-au întâlnit de doar 4 ori în istorie, iar Leipzig a câştigat trei dintre ele, cea de-a patra terminându-se la egalitate. Cea mai recentă dintre ele, în februarie 2019, s-a încheiat cu victoria 3-1 a lui Leipzig pe terenul lui Stuttgart. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri“ are cota 1,76 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă 2,00 pentru două marcatoare şi trei goluri

Real Madrid se află în cursa de urmărire a rivalei Atletico Madrid. Galacticii, locul secund, au 33 de puncte, cu două mai puţine decât trupa lui Simeone, care are şi două jocuri mai puţin disputate. În runda precedentă, Real a plecat cu un singur punct de pe terenul lui Elche, după ce a deschis scorul, dar s-a văzut egalată în minutul 52.

Celta Vigo, care în ultimele două sezoane a terminat imediat deasupra locurilor retrogradabile, are un parcurs mult mai bun şi e pe locul 8, cu 23 de puncte. În precedentele 6 runde, oaspeţii au fost într-o formă excelentă, cu cinci succese şi o remiză, formă care le dă speranţe la un rezultat bun la Madrid.

ADVERTISEMENT

La ultima vizită pe Bernabeu, în februarie 2020, Celta Vigo a smuls un punct, scor 2-2. De altfel, deşi Real a dominat întâlnirile directe, au fost şi multe momente în care Celta le-a dat emoţii galacticilor. Trei din ultimele 4 directe au avut goluri de ambele părţi, excepţia fiind un succes al lui Real cu 2-0, singurul meci în care s-a marcat de mai puţin de trei ori. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri“ are cota 1,76 la Get’s Bet.

Profit de 250 de lei pe biletul zilei

În concluzie, două pronosticuri identice, „ambele marchează şi peste 2,5 goluri“ la Stuttgart – RB Leipzig (cotă 1,76 la Get’s Bet) şi Real Madrid Celta Vigo (cotă 2,00 la Get’s Bet), ne pot aduce un profit de 250 de lei cu biletul zilei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT