Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 2 iulie 2022. Câștig de peste 400 de lei cu meciuri de tenis

Biletul zilei de sâmbătă, 2 iulie 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de tenis din turul 3 al turneului de Grand Slam de la Wimbledon.
01.07.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 2 iulie 2022 Castig de peste 400 de lei cu meciuri de tenis
Biletul zilei de sâmbătă, 2 iulie 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de tenis din turul 3 al turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe o întâlnire de pe tabloul masculin și una de pe cel feminin, în care joacă două legende ale tenisului. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,08 la Casa Pariurilor şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul Lorenzo Sonego – Rafael Nadal. Măcinat de probleme medicale, ibericul știe să se adune în momentele importante și visează să-și treacă în cont al 23-lea titlu de Grand Slam.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Magdalena Frech – Simona Halep. Campioană în 2019 pe iarba londoneză, românca se simte bine la Wimbledon, acolo unde a obținut două victorii concludente.

Cotă de 1,73 de la Sonego – Nadal pentru biletul zilei

Marele campion Rafael Nadal a venit la Londra după succesul magistral de la Roland Garros, însă durerile de la picior îl fac să nu fie în cea mai bună formă. Cu toate acestea el este mare favorit la calificarea în optimi.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Italianul este un jucător care se învârte constant în jurul locului 50 ATP, dar nu a explodat niciodată. Este de văzut cum se va adapta Sonego la jocul agresiv al spaniolului, mai ales că cei doi se vor afla pentru prima dată față în față.

Nadal a cedat set în fiecare meci din primele două tururi, în timp ce italianul, care a jucat decisiv în runda inaugurală, și-a oferit o partidă scurtă în manșa secundă. La acest meci vom miza pe varianta ”Sonego câștigă cel puțin un set”, care are la Casa Pariurilor o cotă de 1,73.

ADVERTISEMENT

Game-urile de la Frech – Halep aduc o cotă de 2,36

Simona Halep a făcut până acum un turneu foarte bun pe iarba londoneză și visează să reediteze performanța uriașă din urmă cu trei ani, însă de această dată o așteaptă un adversar mult mai dificil.

Fostul lider mondial a câștigat ambele întâlniri cu poloneza de până acum, dar de această dată se joacă pe iarbă și datele problemei sunt mult diferite. ȘI asta chiar și în condițiile în care adversara este pe un modest loc 92.

ADVERTISEMENT

Frech a arătat constanță în primele două meciuri de la Wimbledon, în care a învins în minimum de seturi jucătoare mai bine clasate. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total game-uri Frech: peste 7,5”, pentru că și cota de 2,36 oferită de Casa Pariurilor este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 408 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 1,73 pentru pronosticul ”Sonego câștigă cel puțin un set” în meciul Lorenzo Sonego – Rafael Nadal și o cotă de 2,36 pentru ”total game-uri Frech: peste 7,5” la Magdalena Frech – Simona Halep, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,08. Numai bună pentru un câștig de 408 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.