Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 2 octombrie 2021. Câștig de aproape 360 de lei de la Get’s Bet

Biletul zilei la pariuri de sâmbătă, 2 octombrie 2021, poate transforma 100 de lei mizaţi într-un câștig de 359 de lei.
01.10.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 2 octombrie 2021 Castig de aproape 360 de lei de la Gets Bet
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de sâmbătă, 2 octombrie 2021, îl dedicăm meciurilor din Bundesliga și La Liga. În primul caz am ales un duel de la care ne așteptăm să ne facem plinul de goluri. Cea de a doua propunere este primul ”cutremur” din nou ediție a campionatului spaniol, o înfruntare între campioana en titre și o echipă ajunsă pe marginea prăpastiei după un management aproape falimentar.

Primul meci la care ne vom opri se joacă de la ora 19:30, între două echipe cu aspirații diametral opuse și, evident, și o situație identică în clasament. Pentru cea de a doua propunere vom merge în Spania pentru a urmări la treabă două dintre cele mai galonate echipe iberice, Atletico Madrid – Barcelona. Și câștigul, de 359 lei mulțumită unei cote totale de 3,59, oferită de Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi este la fel de atractiv precum meciurile pe care vom miza.

ADVERTISEMENT

Prima partidă la care ne-am oprit este cea din campionatul Germaniei, dintre RB Leipzig și Bochum. Este exact genul de meci care îți face cu ochiul să pariezi pe el, pentru multitudinea de opțiuni pe care ți le oferă. Noi nu vom încerca vreun pont din categoria celor speciale ci mergem la sigur pe goluri, multe goluri, pentru că exact așa va fi. Suntem siguri.

A doua propunere se dispută la ceas târziu, ora 22:00, altfel o oră obișnuit pentru meciurile din campionatul Spaniei. Numele celor două oponente nu avea cum să ne lase indiferenți. În plus e bine cunoscută situația Barcelonei, iar pentru cei ce nu sunt fani ai grupării catalane, acesta este meciul ideal să parieze împotriva lor, asta așa, ca să mai și glumim.

ADVERTISEMENT

RB Leipzig – Bochum ne aduce pe biletul zilei o cotă de 2,10

Întâlnirea dintre Leipzig și Bochum nu are cum să fie altfel decât o pledoarie pentru fotbal, un meci în care cel puțin gazdele ar trebui să marcheze, dacă nu la foc automat, atunci regulat, să zicem câte două reușite în fiecare repriză. Sigur că astea sunt datele hârtiei, asta ar trebui să se întâmple dacă aruncăm o privire peste ceea ce s-a întâmplat în acest debut de campionat în Bundesliga.

Însă, în Germania știm că o echipă, oricât de mică, nu va ceda cu una cu două, indiferent de numele adversarului întâlnit. Nu va ceda, în sensul în care chiar dacă, în cazul de față Bochum, va încasa așa cum ne-a arătat că știe să o facă în precedentele șase partide, tot va încerca să-și lase o amprentă cât de mică, un gol acolo, pentru bucuria fanilor proprii.

ADVERTISEMENT

Este inutil să vă reamintim că RB Leipzig este una dintre cele mai ofensive echipe din Bundesliga, în vreme ce pentru proaspăt promovata Bochum impactul cu fotbalul de superclasă este, deocamdată, dureros. Pentru ca pariul să fie cât se poate de atractiv vom miza cu încredere pe apetitul ofensiv al gazdelor”1,5 goluri în prima repriză”, pentru că și cota de 2,10 la Get’s Bet ne face cu ochiul.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Atletico Madrid – Barcelona ne aduce o cotă de 1,71 la biletul zilei

Revenind la duelul de la ora 22:00, din Spania, dintre campioana Atletico Madrid și Barcelona, aici opțiunile de pariere nu sunt chiar atât de multe. Sigur că am putea încerca opțiuni fantasmagorice, dar preferăm să mergem pe cifre, statistici și alte realități pe care le avem la îndemână. Dată fiind situația catalanilor vom merge evident pe un rezultat favorabil gazdelor de pe Wanda Metropolitano.

ADVERTISEMENT

Asta nu înseamnă că nu arătăm respectul cuvenit Barcelonei, un club care până nu demult era un veritabil monstru, nu doar în la Liga, ci și la nivel continental și planetar. Însă, acele vremuri au apus recent și cu siguranță că va dura ceva vreme până când vom vorbi din nou despre Barcelona ca despre acea echipă uriașă, capabilă să învingă pe oricine.

Nici Atletico Madrid nu are un început neapărat grozav de sezon, dar Diego Simeone a știut mereu să gestioneze astfel de momente și tot mereu a fost fie în coasta granzilor din Spania, fie deasupra lor. Noi vom mergem pe o miză care ne dă încredere în reușită, ”1X și peste 1,5 goluri”, pont ce are o cotă de 1,71 la Get’s Bet.

359 de lei câștigați cu biletul zilei din 1 octombrie

În concluzie, cele două dueluri alese de noi pentru ziua de sâmbătă, 2 octombrie 2021, RB Leipzig – Bochum, respectiv Atletico Madrid – Barcelona, ne aduc o cotă totală de 3,59 la Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide, pentru că și profitul preconizat este unul atractiv.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT