Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 20 mai 2023. Posibil câștig de 720 de lei cu meciuri din Premier League și Bundesliga

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 20 mai 2023, ne poate aduce un posibil câștig de 720 lei cu ajutorul a două meciuri din Premier League și Bundesliga.
19.05.2023 | 22:13
Biletul zilei la pariuri sambata 20 mai 2023 Posibil castig de 720 de lei cu meciuri din Premier League si Bundesliga
Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 20 mai 2023, ne poate aduce un câștig de 720 de lei cu meciuri din Premier League și Bundesliga. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Finalurile de sezon se apropie în mai toate campionatele tari ale Europei, iar cele mai titrate echipe de pe continent aruncă ultimele arme în luptă. Pentru biletul zilei la pariuri de sâmbătă am ales o partidă extrem de interesantă din Premier League și un duel tare din Germania. Am construit o cotă totală de 7.56 la Superbet, iar un potențial câștig va fi de 720 de lei dacă vom miza 100 de lei.

Liverpool – Aston Villa ne rezervă o cotă de 2.80 pe biletul zilei la pariuri

Deși părea o misiune imposibilă, Liverpool este aproape să termine sezonul pe un loc care asigură prezența în Liga Campionilor din sezonul viitor. „Cormoranii” au nevoie de victorie în partida cu Aston Villa, sâmbătă, 20 mai, de la ora 17:00 în etapa a 37-a din Premier League, pentru a veni din nou la un singur punct în spatele lui Newcastle.

ADVERTISEMENT

Liverpool se află pe locul 5, cu 65 de puncte, în 36 de partide. De cealaltă parte, Newcastle, rivala „cormoranilor”, se află pe poziția a 3-a, cu 69 de puncte în tot atâtea partide. Pe locul 4 între cele două se află Manchester United, care a adunat 66 de puncte, dar care a disputat până acum 35 de partide.

În aceeași ordine de idei, Aston Villa caută calificarea în grupele unei cupe europene. Formația pregătită de Unai Emery se află pe locul 8, cu 57 de puncte. Ultimele cinci dueluri directe au fost câștigate de Liverpool. Vom alege varianta „1 și GG”, care are la Superbet o cotă de 2.80.

ADVERTISEMENT

Bayern – Leipzig sare în ajutor cu o cotă de 2.70 pe biletul zilei la pariuri

Bayern Munchen este lider în Bundesliga cu două etape înaintea finalului sezonului, însă spre deosebire de sezoanele precedente, „bavarezii” nu sunt siguri de cucerirea unui nou titlu în Germania. Formația antrenată de Thomas Tuchel o înfruntă pe RB Leipzig, sâmbătă, 20 mai, de la ora 19:30.

La un punct în spatele lui Bayern Munchen se află Borussia Dortmund, iar podiumul este completat de RB Leipzig. Totuși, echipa de pe Red Bull Arena nu este sigură de prezența în Liga Campionilor, deoarece Union Berlin și Freiburg vin tare din spate.

ADVERTISEMENT

În ultimele patru întâlniri directe s-a marcat, iar meciul care urmează ar trebui să fie unul spectaculos. RB Leipzig nu a mai reușit să câștige în fața rivalilor din 2018. Vom alege varianta „1 și peste 3,5 goluri”, care are la Superbet o cotă de 2.70.

Biletul zilei la pariuri de sâmbătă, 20 mai 2023, aduce un posibil câștig de 720 lei

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 20 mai 2023.
Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 20 mai 2023.

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 2.80 pentru pronosticul „1 și GG” în meciul Liverpool – Aston Villa și o cotă de 2,70 pentru „1 și peste 3,5 goluri” la Bayern – RB Leipzig, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 7,56. Numai bună pentru un câștig de 720 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT