Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 20 martie 2021. Golurile din Germania și Spania ne aduc peste 300 de lei!

19.03.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 20 martie 2021 Golurile din Germania si Spania ne aduc peste 300 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de sâmbătă, 20 martie 2021, ne poate aduce un câștig de peste 300 de lei mulțumită unei cote totale de 3,24 oferită de  Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi. Mizăm 100 de lei pe două meciuri ale unor echipe care luptă pentru Liga Campionilor (Eintracht Frankfurt), Europa League (Union Berlin), respectiv pentru coroana de campioană (Real Madrid).

Din Bundesliga, ne interesează duelul dintre Eintracht Frankfurt și Union Berlin, meci care se va disputa pe terenul Deutsche Bank Park din Frankfurt, în cadrul etapei a 26-a a campionatului german.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vom acorda atenție și partidei dintre Celta Vigo și Real Madrid, o confruntare care se anunță spectaculoasă, cu goluri multe, așa cum au fost ultimele 7 întâlniri dintre cele două oponente de sâmbătă.

Eintracht și Union marchează pentru o cotă de 1,76 pe biletul zilei din 20 martie

Lupta pentru un loc în viitoarea ediție de Champions League este crâncenă în Bundesliga. Înaintea confruntărilor din etapa cu numărul 26 Eintracht ocupă poziția a 4-a a clasamentului, dar Borussia Dortmund și Bayer Leverkusen suflă în ceafa fotbaliștilor din Frankfurt, cele trei echipe fiind despărțite de doar 4 puncte. Adversara lu Eintracht este surpriza plăcută a actualei ediții de Bundesliga. Situată pe locul 7, Union Berlin visează cu ochii deschiși la o participare în viitoarea ediție a cupelor europene, iar evoluțiile de până acum o îndreptățesc să aspire la statutul de echipă europeană.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Eintracht Frankfurt face un sezon excelent în Bundesliga. A marcat în 24 din cele 25 de meciuri disputate, singura apărare care nu a fost desfăcută de elevii austriacului Adi Hütter fiind cea a liderului Bayern Munchen. Cu o medie de 1,92 goluri pe meci, Eintracht are a treia cea mai bună ofensivă din Bundesliga, dar este și o bună încasatoare, cu 34 de goluri primite. Ca să se mențină în lupta pentru poziția a 4-a, ultima care duce în Liga Campionilor, Eintracht este obligată să câștige, dar nici un rezultat de egalitate nu-i scot din calcule.

Pentru Union Berlin actualul campionat este unul impresionant astfel că, tot ce urmează pentru micuțul club din capitala Germaniei este un uriaș bonus. Pe locul 7, poziție care permite participarea în viitoarea ediție a Ligii Europa, berlinezii vor căuta să profite de forma sportivă bună pe care o traversează și vor ataca, pentru că doar marcând pot să rămână în partea superioară a clasamentului. Vom merge pe varianta ”ambele marchează”, pont ce are o cotă de 1,76, la  Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Real Madrid înscrie și nu pierde, iar noi profităm de cota de 1,83 la biletul zilei

Celta Vigo – Real Madrid este o partidă care contează cu adevărat doar pentru trupa lui Zinedine Zidane, aflată în plutonul de urmărire a liderului Atletico. Între cele două mari rivale din Madrid sunt 6 puncte, în favoarea echipei lui Simeone, ceea ce înseamnă că gruparea ”Blanco” nu-și permite nici un pas greșit, chiar dacă mai sunt 11 etape din actuala stagiune.

Neînvinsă de 7 etape, Real Madrid a arătat bine de tot în acest sezon, în meciurile din deplasare. Doar Valencia a reușit să o răpună, în rest a obținut 8 victorii și 5 rezultate de egalitate în meciurile jucate ”afară”. Tocmai pentru că există această cifră în lina de clasament a madrilenilor (5 remize pe teren străin), vom lăsa o portiță liberă și pentru Celta Vigo, cu atât mai mult cu cât în meciurile directe, cele două formații înscriu multe goluri.

ADVERTISEMENT

Clasată la mijlocul ierarhiei din La Liga (locul 10), Celta este departe de emoțiile retrogradării și nu simte nici fiorii unei posibile prezențe în cupele europene. Tocmai din acest motiv vom merge pe ideea că nu are de ce să se baricadeze în defensivă și că va încerca să le dea ceva emoții celor de la Real. Mizăm așadar pe ”X2 și pste 2,5 goluri”, care are o cotă de 1,83 la  Get’s Bet.

324 de lei câștigați cu biletul zilei din 20 martie

În concluzie, cel puțin câte un gol pentru Eintracht Frankfurt și Union Berlin, ne aduce o cotă de 1,76 la  Get’s Bet, în vreme ce duelul pe care Real Madrid nu are voie să-l piardă la Vigo ne oferă și el o cotă de 1,83. Cu o miză de 100 de lei pe acest bilet puteți să câștigați 324 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT