Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 21 ianuarie 2023. Câștig de peste 450 de lei cu meciuri din Anglia și Spania

Biletul zilei de sâmbătă, 21 ianuarie 2023, poate aduce un câștig de peste 450 de lei cu ajutorul a două meciuri din Premier League și La Liga.
20.01.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri sambata 21 ianuarie 2023 Castig de peste 450 de lei cu meciuri din Anglia si Spania
Biletul zilei de sâmbătă, 21 ianuarie 2023, poate aduce un câștig de peste 450 de lei cu ajutorul a două meciuri din Premier League și La Liga. Sursă foto: thisisanfield.com
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Anglia și Spania, în care evoluează formații cu pretenții foarte mari, dar care nu au confirmat așteptările. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,55 la Unibet şi aşteptăm un profit substanțial.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul FC Liverpool – Chelsea Londra, din etapa a 21-a din Premier League, care începe la ora 14:30. Se poate spune că este derby-ul marilor dezamăgiri din acest sezon.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Atletico Madrid – Real Valladolid, din runda a 18-a din La Liga, programată de la ora 19:30. Gazdele au un sezon modest dacă ne gândim la așteptările create, deși sunt pe loc de Champions League.

Cotă de 2,38 de la Liverpool – Chelsea pentru biletul zilei

Pe Anfield Road ar fi putut fi un adevărat derby pentru titlu, însă cele două formații au un parcurs catastrofal în campionat și se află undeva la mijlocul clasamentului, departe de locurile care asigură participarea în sezonul viitor al Champions League.

ADVERTISEMENT

”Cormoranii”, care ar putea ajunge pe mâna qatarezilor care conduc și PSG, sunt de nerecunoscut în întrecerea internă și riscă să nu intre în primele 4. Trupa lui Klopp a înregistrat două elecuri categorice în startul acestui an și fanii sunt din ce în ce mai nemulțumiți.

Deși se află și ei în mare suferință, londonezii au șansa să se reabiliteze cu un rezultat bun pe terenul unei rivale. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri Chelsea în prima repriză: peste 0,5”, pentru că și cota de 2,38 oferită de Unibet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Atletico – Valladolid aduc o cotă de 1,91

Atletico a ieșit repede din competițiile europene, astfel că La Liga a rămas principalul obiectiv în acest sezon. Dar nici aici lucrurile nu stau bine. Deși sunt pe locul 4, madrilenii sunt departe de marile rivale Barcelona și Real, cu șanse minime de a se implica în bătălia pentru titlu.

Motiv întemeiat pentru Diego Simeone de a nu mai continua la cârma ”plăpumarilor”. Tehnicianul argentinian a informat deja conducerea clubului că la finalul sezonului va părăsi echipa după 12 ani.

ADVERTISEMENT

Dar vrea să o facă într-un mod frumos. Cu o clasare de Champions League și cu un joc mult mai deschis decât a obișnuit lumea. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Unibet o cotă de 1,91.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 454 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 2,38 pentru pronosticul ”total goluri Chelsea în prima repriză: peste 0,5” în meciul FC Liverpool – Chelsea Londra și o cotă de 1,91 pentru ”peste 2,5 goluri” la Atletico Madrid – Real Valladolid, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,55. Numai bună pentru un câștig de 454 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT