Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 21 mai 2022. Mizăm pe două meciuri e Europa pentru un câștig de 340 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 21 mai 2022, ne poate aduce un câștig de exact 340 de lei cu ajutorul a două înfruntări în care echipele implicate vizează participarea în cupele europene.
20.05.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 21 mai 2022 Mizam pe doua meciuri e Europa pentru un castig de 340 de lei
Sursa foto: Juventus.com
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de sâmbătă, 21 mai 2022 pentru biletul zilei la pariuri vă propunem două ponturi cu care nu ar trebui să dăm greș și vom argumenta pentru fiecare în parte alegerea făcută. Vorbim despre două partide în care se joacă participarea în viitoarea ediție a cupelor europene. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 3,40 la Fortuna şi așteptăm profitul.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă, 21 mai 2022, la pariuri, cu înfruntarea dintre Fiorentina și Juventus Torino, din ultima etapă a campionatului italian. Vorbim de un meci cu o miză cât un sezon pentru gazde care nu au altă variantă decât victoria pentru a fi siguri de prezența în Europa. De cealaltă parte, pentru torinezi, înțepeniți pe locul 4, partida este doar una de palmares.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere mergem în Franța unde se joacă de asemenea, meciurile ultimei etape a sezonului. Ne-am focusat atenția pe partida dintre Olympique Marseille și Strasbourg pentru că în acest caz miza este și mai mare. Gazdele speră să prindă in extremis locul 2 al clasamentului, pe când oaspeții au o șansă uriașă de a reprezenta Hexagonul în viitoarea ediție a competițiilor continentale intercluburi.

Cotă de 2,15 pe biletul zilei în disputa Fiorentina – Juventus

Prima propunere de pe biletul zilei de sâmbătă, 21 mai 2022, este așa cum spuneam mai devreme întâlnirea dintre Fiorentina și Juventus Torino, o veritabilă finală pentru Europa în cazul echipei gazdă. Pentru Juve nu există nicio miză, echipa din Torino neavând cum să urce sau să coboare mai jos de locul al patrulea.

ADVERTISEMENT

În schimb Fiorentina visează frumos la o nouă participare în cupele europene și este obligată să câștige pentru a-și îndeplini acest obiectiv. Pe locul 7 în Serie A, ultimul care dă dreptul la evoluții europene, Fiorentina simte în ceafă respirația celor de la Atalanta Bergamo, una dintre cele mai spectaculoase echipe din ultimii ani din Italia și, de asemenea, o prezență constantă în competițiile continentale.

Echipa la care Adrian Mutu a scris istorie, Fiorentina, a avut o serie impresionantă în ultimele șapte partide disputate în fața propriilor suporteri. A câștigat de cinci ori, un joc s-a terminat remiză și au suferit o singură înfrângere. Nu e mai puțin adevărat că fanii nu s-au bucurat de foarte multe reușite în ceea ce privește golurile și pe acest aspect vom miza și noi.

ADVERTISEMENT

Pentru că ”Bătrâna Doamnă” nu are nicio presiune și nici vreun obiectiv de atins în această ultimă etapă, dar și pentru că gazdele trebuie să-și ia destinul în propriile mâine, ne așteptăm la un joc prudent. Vom merge așadar pe o variantă pe care suntem siguri că o vom prinde ”sub 2,5 goluri în meci”, care are la Fortuna o cotă atractivă de 2,15.

Marseille – Strasbourg ne aduce o cotă de 1,58 la biletul zilei

Ligue 1 a ajuns la momentul ultimei etape și, exceptând faptul că PSG este demult campioană, câteva partide continuă să ne țină ”în priză”. Una dintre acestea este Olympique Marseille – Strasbourg, pentru că ambele oponente au câte ceva de câștigat pe acest final de sezon, dacă vor reuși să-și treacă în cont punctele puse în joc.

ADVERTISEMENT

Pentru gazde lucrurile sunt clare. Vor participa în viitoarea ediție a cupelor europene, dar ambițiile celor de la OM nu se opresc aici. Echipa de pe Orange Velodrome vrea să încheie sezonul en fanfare, cu o victorie care le poate aduce locul secund al clasamentului, calificant direct în grupele Ligii Campionilor. Înaintea acestei partide OM este pe 3, la egalitate de puncte (68) cu AS Monaco, ocupanta poziției secunde.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Strasbourg este pe 5, ultimul loc de Europa, pe care îl vânează și Nice și Lens. Așadar, pentru oaspeți meciul are o importanță capitală, iar noi mergem cu încredere pe cel puțin o reușită în duelul de la Marseille. În acest caz nu vom risca deloc atunci când alegem varianta ”ambele marchează”, care are o cotă de 1,58 la Fortuna.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 34o de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă, 21 mai 2022, la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 2,15 pentru pronosticul ”sub 2,5 goluri” în duelul dintre Fiorentina și Juventus Torino și o cotă de 1,58 pentru ”ambele echipe marchează”, în disputa dintre Olympique Marseille și Strasbourg care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 340 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT