Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 22 aprilie 2023. Posibil câștig de 545 de lei cu meciuri din România și Spania

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 22 aprilie 2023, ne poate aduce un posibil câștig de 545 de lei cu ajutorul a două meciuri SuperLiga și La Liga.
21.04.2023 | 22:24
Biletul zilei la pariuri sambata 22 aprilie 2023 Posibil castig de 545 de lei cu meciuri din Romania si Spania
Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 22 aprilie 2023, ne poate aduce un câștig de 545 de lei cu două meciuri din România și Spania. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Sfârșitul săptămânii programează meciuri extrem de interesante la foc automat. Pentru biletul zilei la pariuri de sâmbătă am ales o partidă din play-off-ul SuperLigii, dar și o confruntare din La Liga. Am construit o cotă totală de 5,45 la Betano, iar un potențial bilet verde ne va aduce un câștig de 545 de lei dacă vom miza 100 de lei.

Farul Constanța – CFR Cluj ne pune la dispoziție o cotă de 2,95 pe biletul zilei la pariuri

Farul Constanța – CFR Cluj, meciul care cântărește enorm în lupta pentru câștigarea campionatului din SuperLiga, este programat sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 20:30. Gazdele nu îl vor avea în lot pentru partida împotriva ardelenilor pe Denis Alibec, accidentat.

ADVERTISEMENT

La pierderi importante a punctat și CFR Cluj, care nu îl va avea la dispoziție pentru finalul sezonului pe Ciprian Deac. Mijlocașul ardelenilor s-a accidentat în ultima etapă cu Sepsi și a fost operat la umăr. Totuși, „marinarii” consideră că au un avantaj important prin faptul că evoluează pe teren propriu.

Totodată, echipa lui Gică Hagi are de luat o revanșă după meciul disputat la finalul lunii ianuarie. Echipa antrenată de Dan Petrescu s-a impus la scor de neprezentare în etapa cu numărul 22 din sezonul regular. Vom alege varianta „2 solist”, care are la Betano o cotă de 2,95, foarte bună de pariat.

ADVERTISEMENT

Real Madrid – Celta Vigo sare în ajutor cu o cotă de 1,85

Real Madrid primește vizita adversarilor de la Celta Vigo, sâmbătă, 22 aprilie, ora 22:00. „Galacticii” au moralul ridicat după victoria din returul cu Chelsea, scor 2-0 în sferturile Ligii Campionilor. Campioana Europei s-a calificat în semifinale, iar pentru un loc în marea finală joacă împotriva lui Manchester City.

În campionat situația nu este la fel de roz. Real Madrid se află pe locul 2, la 11 puncte de primul loc ocupat de Barcelona. „Galacticii” au nevoie de o victorie cu Celta Vigo pentru a nu pierde definitiv urma „catalanilor”. De cealaltă parte, Celta Vigo se află pe locul 12 în La Liga.

ADVERTISEMENT

Fără emoții la retrogradare, cu o victorie Celta Vigo va urca trei poziții în clasament. Real Madrid a câștigat la scor ultimele cinci dueluri directe. Vom alege varianta „1 și peste 2,5 goluri”, care are la Betano o cotă de 1,85.

Biletul zilei la pariuri de sâmbătă, 22 aprilie 2023, aduce un posibil câștig de 545 lei

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 22 aprilie 2023.
Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 22 aprilie 2023.

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Betano o cotă de 2,95 pentru pronosticul „2 solist” în meciul Farul Constanța – CFR Cluj și o cotă de 1,85 pentru „1 și peste 2,5 goluri” la Real Madrid – Celta Vigo, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,45. Numai bună pentru un câștig de 545 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT