Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 22 ianuarie 2022. Meciurile din Serie A și La Liga ne aduc un câștig de peste 365 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 22 ianuarie 2022, poate aduce un câștig de 366 de lei cu ajutorul a două înfruntări extrem de atractive din campionatele Italiei și Spaniei.
21.01.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 22 ianuarie 2022 Meciurile din Serie A si La Liga ne aduc un castig de peste 365 de lei
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de sâmbătă, 22 ianuarie 2022 vă propunem două meciuri extrem de atrăgătoare pentru biletul zilei la pariuri. Sunt două înfruntări pe care le așteptăm cu interes, în care echipele ce se vor afla față în față au toate motivele să fie implicate 100% în cele două dispute. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,66 la Unibet şi așteptăm profitul.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă, 22 ianuarie 2022, la pariuri, cu un duel din Italia, și nu orice duel ci unul care le va opune pe două dintre cele mai ofensive echipe din Peninsulă. Față în față se vor afla Lazio Roma și Atalanta Bergamo.

ADVERTISEMENT

Nu se numără printre favoritele întrecerii, chiar dacă Atalanta e, totuși, la doar 8 puncte de liderul Inter Milano, dar e o șansă pentru a mai face un pas spre obiectivele principale ale oponentelor, respectiv clasarea pe un loc de Champions League

Pentru a doua propunere ne pregătim să urmărim disputa zilei în La Liga, dintre Atletico Madrid și Valencia, unul dintre cele mai atractive dueluri din istoria întrecerii iberice. Și în acest caz vorbim de două echipe care nu mai sunt în prim-planul campionatului, dar care sunt obligate de istorie și tradișie să lupte până la capăt.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,78 pe biletul zilei în Lazio – Atalanta

Prima propunere de pe biletul zilei de sâmbătă, 22 ianuarie 2022, este una mai mult decât interesantă. Față în față se vor afla două dintre echipele înscriu multe goluri, dar și încasează pe măsură. Lazio, a treia cea mai ofensivă echipă din Serie A, primește vizita celor de la Atalanta, a patra echipă în topul celor mai multe goluri marcate în acest sezon.

Pornind de la aceste premise, și aruncând o privire peste statisticile întâlnirilor directe din ultimii ani, e clar că vom avea parte de un meci spectacol pe Olimpico din Roma. Spre exemplu, din 2015 încoace un singur meci la încheiat cu un singur gol marcat.

ADVERTISEMENT

În general, în întâlnirile dintre Lazio și Atalanta marchează ambele adversare și, tot în general, numărul de goluri este mai mare de 2,5. Exact pe această idee suntem tentați să mizăm și noi, și o vom face, ba chiar vă încurajăm să mergeți pe mâna noastră.

Nu se anunță nicio absență importantă în formulele de bază ale celor două echipe ceea ce ne îndreptățește să credem că va fi un meci exact așa cum ne dorim, cu goluri, multe goluri. Vom miza, firesc, pe ”ambele echipe marchează și peste 2,5 goluri”, care are la Unibet o cotă de 1,78.

ADVERTISEMENT

Duelul Atletico Madrid – Valencia ne aduce o cotă de 2,06 la biletul zilei

Mizăm, așa cum spuneam, în a doua propunere a zilei pe meciul de la Madrid, dintre Atletico și Valencia, unul dintre cele mai frumoase și mai intense dueluri din istoria La Liga. Condiția din clasament a celor două ne dau speranțe că vom asista la un meci frumos, chiar dacă gazdele nu sunt întotdeauna darnice cu golurile.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În primul rând este o confruntare dintre campioana en titre a Spaniei, Atletico, și Valencia, o grupare care an de an cochetează cu ideea de a participa în Liga Campionilor, dar rezultatele nu sunt întotdeauna de partea lor. Liliecii au demonstrat că pot învinge orice echipă cu pretenții și pot capota în fața celor ”mici”.

Pentru că nu vorbim de o confruntare oarecare, sigur că ne așteptăm la un joc extrem de tacticizat din partea madrilenilor, și la o ripostă latină, sangvină, plină de nerv și farmec din partea levantinilor. Așadar vom miza pe ”ambele echipe marchează”, care are o cotă foarte bună de 2,06 la Unibet.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 366 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă, 22 ianuarie 2022, la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 3,66 pentru pronosticul ”ambele marchează și peste 2,5 goluri” în meciul dintre Lazio și Atalanta și o cotă de 2,06 pentru ”ambele marchează”, în meciul dintre Atletico Madrid și Valencia care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 366 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT