Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 22 mai 2021. Două victorii ne aduc 300 de lei

Biletul zilei la pariuri de sâmbătă, 22 mai 2021, poate transforma 100 de lei mizaţi într-un câştig de 300 de lei.
21.05.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 22 mai 2021 Doua victorii ne aduc 300 de lei
ADVERTISEMENT

Pe final de sezon, se dau lupte grele în ultimele etape pentru îndeplinirea obiectivelor sau se dispută, cu trofeul pe masă, finale de Cupă. Propunerile noastre pentru biletul zilei la pariuri de sâmbătă, 22 mai 2021, vin din Spania şi România, şi beneficiază de o cotă totală de 3,04 la Get’s Bet.

Primul meci de pe biletul zilei este cel dintre Huesca şi Valencia, în ultima etapă din La Liga spaniolă, de la 19:00. Gazdele sunt la 3 puncte de salvarea de la retrogradare şi întâlnesc un adversar fără miză în cel din urmă joc de campionat.

ADVERTISEMENT

Astra – Universitatea Craiova, finala Cupei României – meci care se va disputa cu spectatori în tribună, este cea de-a doua partidă de pe biletul zilei. E un meci în care câştigătoarea îşi va asigura trofeul şi participarea în sezonul viitor de cupe europene. Mari favoriţi sunt oltenii, în faţa unei echipe care se pregăteşte de Liga 2. Fluierul de start se dă la ora 20:30.

Victoria gazdelor în Huesca – Valencia, cotă 1,68 pe biletul zilei

Înaintea ultimulei etape din La Liga, situaţia celor două echipe se prezintă astfel: Huesca are 33 de puncte şi e pe locul 17, iar Valencia, cu 42 de puncte, e pe 13. Gazdele ocupă poziţia de deasupra zonei de retrogradare. Sub ea, Elche are tot 33 de puncte, dar rezultate mai slabe în directe, iar apoi urmează Valladolid, cu 31 de puncte. Eibar, ultima clasată (30 de puncte) e deja retrogradată. Dacă pentru Huesca ultimul joc este capital, „liliecii“ nu mai au niciun motiv să tragă tare. Punctajul obţinut până acum îi situează la mijlocul clasamentului, departe atât de zona cupelor europene, cât şi de retrogradare.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Huesca este genul de echipă care evoluează mult mai bine pe teren propriu. Din cele 33 de puncte strânse, 21 au venit acasă şi doar 12 în deplasare. Mai mult, în cele mai recente 4 jocuri pe teren propriu, Huesca a obţinut 3 victorii (a pierdut cu Getafe).

Speranţele suporterilor gazdelor ca formaţia lor preferată să obţină cele 3 puncte care să consfinţească salvarea sunt cu atât mai mari cu cât Valencia a avut un sezon execrabil în deplasare. Din 18 meciuri afară, „liliecii“ au câştigat doar două, au remizat cinci şi le-au pierdut pe celelalte 11. În total, au acumulat 11 puncte, cele mai puţine dintre toate echipele din La Liga.

ADVERTISEMENT

Cele două formaţii s-au întâlnit de 3 ori în perioada recentă, mai exact, o dată în sezonul curent şi de alte două în ediţia 2018-2019. Dacă atunci Valencia s-a impus tur-retur, 2-1 acasă şi 6-2 în deplasare, iar Huesca a retrogradat de pe penultimul loc, în turul acestui campionat, s-a terminat 1-1. „1 solist“ are cota 1,68 la Get’s Bet.

Finala Cupei României aduce o cotă de 1,80 pe biletul zilei

Ultimul act al Cupei României le aduce faţă în faţă pe Astra şi Universitatea Craiova, două formaţii cu un parcurs opus în acest sezon. Giurgiuvenii au retrogradat în Liga 2, după ce au pierdut 0-1 la Viitorul în ultima rundă de Liga 1, în timp ce oltenii sunt pe locul 3, cu un meci rămas de jucat în play-off.

ADVERTISEMENT

Astra, echipă abonată la top 6 de când s-a schimbat sistemul în Liga 1 şi campioană în 2016, a jucat în premieră în play-out. La startul acestuia, avea un punct mai puţin decât FC Argeş şi Chindia, care începeau de pe primele poziţii această fază a competiţiei. Problemele interne, arestarea patronului şi starea deloc bună din sânul echipei au dus la evoluţii care au lăsat de dorit. Giurgiuvenii au acumulat cele mai puţine puncte dintre cele 8 echipe din play-out, 5 din 27 posibile, şi au căzut pe penultimul loc. În ultimele 8 meciuri, au pierdut de 7 ori (incluzând şi returul semifinalei de Cupă cu Dinamo).

Craiova a sperat la titlu înainte de play-off, pe care l-a început cu un deficit de 4 puncte faţă de FCSB şi 3 faţă de CFR. Din păcate pentru fanii olteni, echipa nu a putut ţine pasul cu cele două rivale şi, mai mult, tremură pentru locul al treilea în campionat, pentru că Sepsi s-a apropiat. Pentru Bănie, Cupa s-a transformat în obiectivul principal pe final de sezon. Un trofeu ar şterge evoluţia ştearsă din campionat şi, cel mai important, ar garanta prezenţa în cupele europene, de unde ar putea încasa bani frumoşi, dacă ajung în grupele Conference League.

E primul meci direct în Cupă pentru cele două formaţii. În Liga 1, raportul victoriilor este egal 8-8, alte 5 partide terminându-se la egalitate. Dar, în perioada recentă, mai exact în ultimele 3 sezoane, oltenii au câştigat de şase ori, giurgiuvenii de două şi un joc s-a terminat la egalitate, chiar ultimul dintre ele. Judecând după valoarea echipelor şi după evoluţiile recente, Craiova este mare favorită la câştigarea Cupei României, chiar şi fără timp suplimentar. „2 solist“ are cota 1,80 la Get’s Bet.

Biletul zilei la pariuri ne triplează investiţia

În concluzie, două victorii ne sunt suficiente pentru triplarea investiţiei, graţie cotei totale de 3,04 de la Get’s Bet. Huesca trebuie să o bată pe Valencia în ultima etapă din La Liga pentru a fi sigură de salvare, iar Craiova e favorită în faţa Astrei în finala Cupei României.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT