Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 22 octombrie 2022. Luăm 300 de lei cu meciuri din Bundesliga și La Liga

Un meci din Bundesliga și unul din La Liga ne pot aduce sâmbătă, 22 octombrie 2022, un câștig de aproape 300 de lei cu biletul zilei la pariuri.
21.10.2022 | 22:15
Biletul zilei la pariuri sambata 22 octombrie 2022 Luam 300 de lei cu meciuri din Bundesliga si La Liga
Biletul zilei de sâmbătă la pariuri ne poate aduce un câștig de aproape 300 de lei. foto: hepta
ADVERTISEMENT

Week-end-ul fotbalistic e raiul pariorilor. Ce poate fi mai palpitant decât să ai la dispoziție sute de meciuri din care să-ți construiești biletul ce-ți poate aduce câștiguri substanțiale la pariuri? Iar sâmbătă e ziua ideală când poți face acest lucru. Noi ne-am oprit asupra a două partide din Bundeliga și La Liga, unele dintre campionatele de top ale Europei, am obținut o cotă de 2,87 de la Casa Pariurilor, iar potențialul câștig va fi de aproape 300 de lei dacă vom alege o miză de 100 de lei pe acest bilet.

Meciurile de sâmbătă ne pot aduce un câștig de aproape 300 de lei cu biletul zilei la pariuri

Pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri ne-am oprit asupra a două meciuri foarte interesante din Bundesliga și La Liga, în care evoluează campioanele en-titre Bayern Munchen și Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Prima noastră propunere pentru sâmbătă vine de la Hoffenheim – Bayern Munchen, meci programat de la ora 16:30 în etapa 11 din Bundesliga. Este derby-ul rundei, în care se întâlnesc ocupantele locurilor 4 și 2 din clasament.

Din etapa cu numărul 11 a primei divizii spaniole, de la ora 22:00, ne-a atras atenția Real Madrid – Sevilla, un meci care altădată avea implicații majore chiar și în lupta la titlu. Acum, cele două formații sunt despărție de 18 puncte (!!!) în clasamentul din La Liga, dar la asemenea nivel niciodată rezultatul nu poate fi prevăzut dinainte, indiferent de forma de moment pe care o traversează combatantele.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,80 de la meciul Hoffenheim – Bayern Munchen pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri

Fără îndoială, Hoffenheim – Bayern Munchen este cel mai interesant meci al acestei etape din Bundesliga. În primul rând pentru că joacă Bayern, mai apoi datorită pozițiilor pe care cele două combatante le ocupă la ora actuală în clasament. Hoffenheim este una dintre surprizele plăcute ale campionatului, după 10 runde fiind pe locul 4, ce ar permite la final calificarea în grupele Ligii Campionilor.

De partea cealalată, Bayern nu mai are nevoie de nicio prezentare. Multiplă campioană a Germaniei, formația pregătită de Julian Nagelsmann a avut un început mai ezitant de sezon, dar și-a revenit în ultima perioadă, dovadă fiind ultimele rezultate înregistrate. Chiar dacă e momentan pe 2, la 4 puncte în spatele liderului Union Berlin, trupa bavareză nu-și face, deocamdată, probleme că ar putea rata titlul. Mai ales dacă ne raportăm la ultimele trei rezultate, ce au băgat spaima în adversari: 4-0 cu Leverkusen, 5-0 cu Freiburg și 2-2 la Dortmund (după ce a condus cu 2-0, iar egalarea a venit la ultima fază, în minutul 90+5).

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Deși dacă joacă în deplasare, iar Hoffenheim e în partea superioară a clasamentului, Bayern pleacă favorită în meciul de sâmbătă. O spun numele echipelor, forma de moment și tradiția. În 3 dintre ultimele 5 confruntări directe, Bayern a învins-o pe Hoffneheim cu 4-0, 4-1 și 6-0!!! Ultimul rezultat, chiar în fief-ul adversarei de sâmbătă. Deci, în mod normal, ar trebui să mizăm și în acest meci pe „victoria oaspeților”, combinată cu varianta „peste 2,5 goluri”, pronostic ce are o cotă de 1,80 la Casa Pariurilor.

Real Madrid – Sevilla contribuie cu o cotă de 1,57 la biletul zilei de sâmbătă la pariuri

Cu un moral excelent după victoria din „El Clasico” cu Barcelona, Real Madrid nu ar trebui să aibă probleme în fața Sevilliei, mai ales că joacă și pe teren propriu. Madrilenii sunt într-o formă de invidiat, francezul Benzema, proaspăt câștigător al Balonului de Aur, marchează la foc automat, deci sunt toate premisele să asistăm la o nouă victorie confortabilă a „galacticilor”.

ADVERTISEMENT

Mai ales că Sevilla nu se regăsește în acest început de sezon, deși l-a schimbat și pe antrenorul Julen Lopetegui cu argentinianul Jorge Sampaoli. Andaluzii sunt abia pe 12 în clasament, la 18 puncte în spatele lui Real Madrid, iar în ultimele 8 partide disputate în toate competițiile au înregistrat o singură victorie.

Iar, statistic vorbind, și tradiția e de partea gazdelor, care au de partea lor 4 victorii și un egal în ultimele 5 confruntări disputate pe „Bernabeu”. Și în care au marcat, de fiecare dată, cel puțin două goluri. Ceea ce ne-a „obligat” și pe noi să luăm în calcul pentru biletul de sâmbătă la pariuri un pronostic combinat „Real Madrid câștigă și marchează peste 1,5 goluri”, care are o cotă de 1,57 la Casa Pariurilor.

Câștig de aproape 300 de lei cu biletul zilei de sâmbătă la pariuri

biletul zilei 22 oct
Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 22 octombrie 2022

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 1,80 pentru pronosticul ”2 solist și peste 2,5 goluri” în meciul Hoffenheim – Bayern Munchen și o cotă de 1,57 pentru ”gazdele câștigă și marchează peste 1,5 goluri” la Real Madrid – FC Sevilla, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,83. Numai bună pentru un câștig de aproape 300 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT