Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 23 ianuarie 2021. Aston Villa și AC Milan ne aduc 400 de lei

22.01.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 23 ianuarie 2021 Aston Villa si AC Milan ne aduc 400 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 23 ianuarie 2021. Cu ajutorul a două partide din Premier League și Serie A obținem astăzi o cotă de 4 la Get’s Bet, care ne garantează un câștig de 400 de lei la o miză de 100 de lei.

AC Milan – Atalanta este primul meci de pe biletul zilei la pariuri pentru sâmbătă. Liderul la zi din Serie A primește vizita uneia dintre cele mai spectaculoase echipe din Europa, de la ora 19:00.

ADVERTISEMENT

Celălalt meci care ne interesează este Aston Villa – Newcastle United. Meciul se va disputa de la ora 22:00 și va fi o restanță din etapa a 11-a din Premier League.

Victoria lui AC Milan cu Atalanta ne aduce o cotă de 2,65

AC Milan – Atalanta este un examen extrem de important pentru trupa lui Stefano Pioli. Proaspăt întărită și cu Mario Mandzukic, croatul de 34 de ani transferat recent, echipa AC Milan vrea să își mențină statutul de lider solitar în Serie A. Parcursul formației de pe San Siro a fost unul de-a dreptul uluitor, de când Stefano Pioli a preluat echipa.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De partea cealaltă, Atalanta continuă să surprindă fotbalul European și este neînvinsă din data de 28 noiembrie 2020, când a pierdut pe teren propriu contra Veronei. Însă echipa lui Gian Piero Gasperini nu mai pare a avea forța și constanța din sezonul precedent. Atalanta a remizat în ultimele două dueluri din Serie A, cu Udinese și Genoa, iar o înfrângere pe terenul liderului nu este deloc exclusă.

Deși Atalanta este o echipă experimentată, care a dovedit inclusiv în UEFA Champions League că are o forță deosebită, AC Milan pleacă favorită pentru duelul de sâmbătă și trebuie să câștige pentru a rămâne lider solidar în Serie A, în condițiile în care Inter îi suflă în ceafă. Cu Zlatan Ibrahimovic revenit și cu obiectivul titlului în Serie A conceput ca fiind unul de neratat într-un sezon în care Juventus scârțâie din toate încheieturile, Milan trebuie să câștige meciurile precum cel cu Atalanta pentru a nu avea probleme. De aceea, recomandarea noastră pentru acest meci este „1 solist”, care are la Get’s Bet o cotă de 2,65.

ADVERTISEMENT

1,51 este cota de la Aston Villa – Newcastle pentru biletul zilei la pariuri

Aston Villa este una dintre revelațiile actualului sezon din Premier League. Formația lui Chris Wilder s-a predat greu în deplasarea de la Manchester City, de la mijlocul săptămânii. Deși se află doar pe locul 11, Aston Villa poate ajunge la 35 de puncte în cazul în care își câștigă restanțele, total ce ar ajuta-o să urce până pe locul 4, poziție de UEFA Champions League. După ce a fost carantinată ca urmare a focarului de coronavirus apărut la club, gruparea din Birmingham are ocazia să își recapete forma într-un duel cu o echipă aflată în suferință.

Newcastle United a fost învinsă de Sheffield United recent. „The Shades” nu câștigaseră niciun meci în actuala ediție a Premier League, iar moralul formației lui Steve Bruce este puternic zdruncinat. Newcastle a reintrat în hora retrogradării, fiind pe locul 15, la 7 puncte în spatele lui Fulham, prima „retrogradabilă”, care are și un meci în minus.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, pentru Aston Villa duelul de sâmbătă reprezintă un excelent prilej să își refacă moralul după înfrângerea de la Manchester City și să revină la forma care a dus-o printre primele echipe din Anglia. Astfel, ne îndreptăm atenția spre varianta „1 solist”, la cota 1,51 oferită de Get’s Bet.

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,65 pentru pronosticul „1 solist” în meciul AC Milan – Atalanta și o cotă de 1,51 pentru „1 solist” la Aston Villa – Newcastle, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4. Numai bună pentru un câștig de 400 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

Dacă ați fi avut inspirația să mergeți pe mâna noastră ieri, ați fi făcut bani frumoși, deoarece ambele pronosticuri propuse la biletul zilei de vineri au ieșit fără emoții: Monchengladbach a trecut cu 4-2 de Dortmund (propunerea noastră a fost „ambele marchează și peste 2,5 goluri”) și PSG s-a impus fără probleme în fața lui Montpellier, scor 4-0 (noi v-am sugerat să jucați „1 solist și peste 2,5 goluri”).

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: