Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 23 iulie 2022. Câștig de 400 de lei cu meciuri din Ekstraklasa și SuperLiga

Biletul zilei de sâmbătă, 23 iulie 2022, poate aduce un câștig de 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din campionatele Poloniei și României.
22.07.2022 | 22:30
Biletul zilei la pariuri sambata 23 iulie 2022 Castig de 400 de lei cu meciuri din Ekstraklasa si SuperLiga
Biletul zilei de sâmbătă, 23 iulie 2022, poate aduce un câștig de 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din campionatele Poloniei și României. Sursă foto: Ionut Tabultoc/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Ekstraklasa și SuperLiga în care cuvântul de bază este echilibru. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,00 la Netbet şi aşteptăm un profit remarcabil.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul MKS Cracovia – Korona Kielce, din etapa a 2-a a campionatului polonez, care va începe la ora 18:30. Gazdele sunt favorite, însă oaspeții au visuri mărețe deși abia au promovat.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este FC Voluntari – FC Botoșani, din runda a 2-a din SuperLiga, care va avea startul la ora 20:30. Ambele formații au pornit cu dreptul noul sezon și vor să meargă pe aceeași linie.

Golurile de la Cracovia – Korona Kielce aduc o cotă de 1,74

După un sezon mai puțin reușit, MKS Cracovia și-a propus ca în actuala stagiune să bată la titlu în Polonia, iar startul a fost unul excelent cu victorie pe terenul unei formații incomode, Gornik Zabrze.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Formația din Cracovia, unde sunt legitimați românii Sergiu Hanca, Virgil Ghiță și Cornel Râpă, și-a pierdut puțin din forța ofensivă după ce brazilianul Rivaldinho și-a reziliat contractul, acesta dorind să revină în România.

Nou promovata Korona Kielce vine după o remiză cu Legia Varșovia în care a arătat că stă bine în compartimentul defensiv. La acest meci vom miza pe varianta ”sub 2,5 goluri”, care are la Netbet o cotă de 1,74.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,30 de la Voluntari – Botoșani pentru biletul zilei

Singurul meci de sâmbătă din SuperLiga este cel de pe arena ”Anghel Iordănescu” la care ambele formații au mai degrabă gândul să nu piardă pentru a confirma într-un fel victoriile obținute în prima etapă.

Este un duel interesant și între cei doi tehnicieni, Liviu Ciobotariu și Mihai Teja, considerați a fi doi tacticieni foarte buni și care pornesc de la principiul că mai întâi trebuie să asigure defensiva și abia apoi se gândesc la cum să marcheze.

ADVERTISEMENT

E adevărat că moldovenii au început sezonul cu 3-2 în fața Chindiei, însă la Voluntari va avea în față un altfel de adversar. În aceste condiții, am ales pronosticul ”sub 0,5 goluri în prima repriză”, pentru că și cota de 2,30 oferită de Netbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 400 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Netbet o cotă de 1,74 pentru pronosticul ”sub 2,5 goluri” în meciul MKS Cracovia – Korona Kielce și o cotă de 2,30 pentru ”sub 0,5 goluri în prima repriză” la FC Voluntari – FC Botoșani, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,00. Numai bună pentru un câștig de 400 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT