Sport
notix pixel id

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 23 octombrie. Câştig de 260 de lei la Get’s Bet cu Bayern Munchen şi Chelsea

Biletul zilei de sâmbătă, 23 octombrie 2021, poate aduce un câștig de 260 de lei cu ajutorul a două meciuri.
22.10.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 23 octombrie. Câştig de 260 de lei la Get's Bet cu Bayern Munchen şi Chelsea
Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 23 octombrie. Câştig de 260 de lei la Get's Bet cu Bayern Munchen şi Chelsea (sursă foto: hepta.ro)
ADVERTISEMENT

Pentru sâmbătă, 23 octombrie, vom miza pe două dintre meciurile din campionatele puternice ale Europei, anume Premier League şi Bundesliga. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 2,60 la Get’s Bet şi aşteptăm o ploaie de goluri pentru a da lovitura.

Primul meci pe care l-am luat în calcul este Bayern Munchen – Hoffenheim, programat sâmbătă, de la ora 16:30, iar campioana Germaniei este mare favorită să se impună în etapa a 9-a din Bundesliga.

A doua alegere vine din Premier League, meciul Chelsea – Norwich, care se va juca sâmbătă, de la ora 14:30, în etapa a 9-a din prima ligă a Angliei. Şi în acest caz aveam o favorită certă, trupa din Londra pornind cu prima şansă la victorie.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,54 la primul meci de pe biletul zilei, Bayern Munchen – Hoffenheim

Bayern Munchen este în mare formă, după pauza dedicată echipelor naţionale. Bavarezii au marcat 9 goluri în ultimele 2 meciuri, iar forţa ofensivă a echipei lui Julian Nagelsmann este marele atu, mai ales că reuşitele au venit în deplasări.

Cu Bayer Leverkusen, Bayern Munchen a marcat 5 goluri în 33 de minute din prima repriză, în timp ce în meciul cu Benfica, bavarezii au lovit de 4 ori în 14 minute. Astfel, Hoffenheim are toate motivele să se teamă că va fi următoarea victimă. Cu toate acestea, trebuie să remarcăm faptul că adversara lui Bayern Munchen a marcat în aproape toate meciurile din actualul sezon.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Ultimul meci direct a avut loc în ianuarie 2021, când Bayern Munchen a învins-o pe Hoffenheim, scor 4-1. Mai mult decât atât, partidele dintre cele două sunt mereu spectaculoase, cu goluri multe. Din acest motiv, la meciul de sâmbătă vom merge pe pronosticul “peste 3,5 goluri marcate”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,54.

Vrem goluri şi la Chelsea – Norwich

Chelsea este o altă formaţie în mare formă, iar londonezii vor să adauge încă trei puncte la zestre. Norwich pare victima perfectă, în condiţiile în care nou-promovata ocupă ultimul loc în Premier League, cu 2 puncte obţinute în 8 etape. “Canarii” nu au obţinut nicio victorie în actualul sezon, iar punctele au venit abia în ultimele două runde.

ADVERTISEMENT

Thomas Tuchel nu se va putea baza pe Romelu Lukaku şi Timo Werner, ambii accidentaţi în meciul cu Malmo. Chiar şi aşa, Chelsea are resurse în atac şi poate să se distreze cu apărarea lui Norwich, echipă care a primit 16 goluri până acum.

Aşteptăm spectacol pe “Stamford Bridge” şi, în mod special, multe reuşite. Într-un meci în care liderul primeşte vizita ultimei clasate vom merge pe pronosticul “peste 2,5 goluri marcate”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,68.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 260 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de 23 octombrie, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,54 pentru pronosticul “peste 3,5 goluri marcate” în Bayern Munchen – Hoffenheim şi o cotă de 1,68 pentru pronosticul “peste 2,5 goluri marcate” în Chelsea – Norwich. Combinate, pe un singur bilet, ne dau cota de 2,60, iar dacă mizăm 100 de lei, câştigul va fi de 260 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik