Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 24 aprilie 2021. Câștig de peste 370 de lei din Bundesliga și La Liga

23.04.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 24 aprilie 2021 Castig de peste 370 de lei din Bundesliga si La Liga
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 24 aprilie 2021. Un meci din Bundesliga și altul din La Liga, o cotă totală de 3,73 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de peste 370 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul dintre FSV Mainz și Bayern Munchen, din etapa a 31-a din Bundesliga, care va începe la ora 16:30. Este partida în care bavarezii își pot trece în cont un nou titlu de campioni.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Real Madrid – Betis Sevilla, din etapa cu numărul 32 din La Liga, care are startul la ora 22:00. ”Galacticii” nu au renunțat încă la titlu și o victorie îi mențin cu șanse reale în urmărirea rivalilor de la Atletico.

Golurile de la Mainz – Bayern aduc o cotă de 1,86 pentru biletul zilei

O victorie pe terenul modestei Mainz, care se află încă în zona periculoasă a retrogradării, îi va aduce lui Bayern cel de-al 31-lea titlu în Bundesliga și din aceată cauză sunt puține speranțe pentru gazde că pot încurca marele colos al Germaniei.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Antrenorul hansi Flick a anunțat că va pleca de la Bayern la finalul sezonului și vrea să închidă acest ciclu într-un mod de mare campion și acesta este încă un motiv pentru ca jucătorii bavarezilor să facă spectacol la Mainz.

O altă veste bună este revenirea polonezului Robert Lewandowski după o accidentare, ceea ce dă o forță și mai mare ofensivei lui Flick. În aceste condiții, vom opta pentru pronosticul ”peste 3,5 goluri”, pentru că și cota de 1,86 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Meciul Real Madrid – Betis Sevilla aduce o cotă de 2,00 la biletul zilei

Real Madrid este în urmărirea rivalei Atletico pe care încearcă să o detroneze de pe prima poziție din la Liga și să-i ”fure” titlul pe ultima sută de metri. Pentru acest lucru, elevii lui Zidane au nevoie de o prestație ”galactică” în meciul cu Betis.

Situația la gruparea madrilenă este destul de tensionată după ce a picat proiectul Superligii Europei, inițiat de Florentino Perez,  și Realul este văzut acum ca principalul disident de către conducerea UEFA.

ADVERTISEMENT

Așteptăm o adevărată ofensivă a ”galacticilor” la meciul cu Betis, mai ales că la mijlocul săptămânii îi așteaptă semifinala de Champiosn League. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”1 solist în prima repriză”, care are la Get’s Bet o cotă de 2,00.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 373 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,86 pentru pronosticul ”peste 3,5 goluri” în meciul FSV Mainz – Bayern Munchen și o cotă de 2,00 pentru ”1 solist în prima repriză” la Real Madrid – Betis Sevilla, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,73. Numai bună pentru un câștig de 373 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT