Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 24 iulie 2021. Câștig de aproape 430 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din România și Germania

Biletul zilei de sâmbătă, 24 iulie 2021, poate aduce un câștig de 429 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
23.07.2021 | 23:29
Biletul zilei la pariuri sambata 24 iulie 2021 Castig de aproape 430 de lei de la Gets Bet cu meciuri din Romania si Germania
ADVERTISEMENT

Multe meciuri ne-au atras atenția din oferta pentru acest sfârșit de săptămână, dar noi ne vom opri, ca de obicei la două. În primul rând este de urmărit evoluția campioanei CFR. Trupa lui Marius Șumudică nu convinge, dar câștigă și acest aspect ne dă dreptul să forțăm puțin nota și să pariem în consecință. Ne conectăm atenția și pe meciurile din 2 Bundesliga, pentru că și Germania își turează motoarele. Până la startul noii ediții din primul eșalon, alegem o confruntare din liga a doua, care merită toată atenția noastră. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,29 la Get’s Bet şi așteptăm profitul.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă, 24 iulie 2021, la pariuri cu meciul Academica Clinceni – CFR Cluj, care va începe la ora 21:30. Este o întâlnire care ar trebui să fie deschisă oricărui rezultat. Credeți-ne. Diferența de valoare este destul de evidentă în favoarea campionilor, însă și ilfovenii au șansa lor, iar terenul propriu poate fi un avantaj, chiar dacă în ultima întâlnire directă de la Clinceni, gazdele nu au fructificat efortul colectiv.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua întâlnire vom merge în Germania. Cam toate campionatele Europei se vor relua în perioada următoare, iar cel din 2 Bundesliga este unul dintre acestea. Până să ne atragă atenția marile derby-uri din Anglia, Franța, Italia, sau cele din primul eșalon al Germaniei, ne mulțumim cu jocurile din divizia a doua, altfel un campionat cu echipe istorice și extrem de spectaculos.

Academica Clinceni – CFR ne aduce o cotă de 2,25 la biletul zilei

Mizăm, așa cum spuneam, în prima propunere a zilei pe meciul dintre Academica Clinceni și CFR Cluj, două echipe care se cunosc extrem de bine. Avantajul, am spus-o deja, este de partea feroviarilor clujeni. Și pentru că au meciuri în picioare, mai ales internaționale, dar și pentru că este totuși campioana României.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Și tocmai pentru că deja am văzut garnitura vișinie la treabă, am văzut și lacunele din jocul lor, vom risca un pont generos, pentru că sunt premise clare ca acest lucru să se și întâmple. Nu le vom da prea mule șanse gazdelor, dar șansa unui gol au. Dacă și Lincoln Red Imps a reușit să desfacă apărarea, cândva impenetrabilă a CFR-ului, atunci cu siguranță și Academica poate să o facă.

Mizăm pe o ofertă generoasă în goluri și pentru că oricâte ar încasa, CFR-ul are atributele echipei capabile să întoarcă rezultatul. Și dacă nu-l întoarce, tot înscrie golul de care are nevoie. Vom miza așadar pe un pariu pe care chiar îl considerăm la îndemână, și anume ”ambele marchează”, pentru că și cota de 2,25 oferită de  Get’s Bet este, să recunoaște, mai mult decât ofertantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,90 pe biletul zilei la Werder Bremen – Hannorver

A doua propunere de pe biletul zilei de sâmbătă 24 iulie, 2021, este și una care ar trebui să ne satisfacă pofta de goluri, iar meciul Werder Bremen – Hannover este exact ce căutăm în acest caz. Chiar dacă este doar prima etapă a noului sezon, vom miza pe goluri și mai ales pe orgoliul rănit al gazdelor.

Werder Bremen și Hannover sunt două dintre echipele de tradiție ale campionatului german. Două foste campioane care se luptă în acest sezon pentru revenirea în elita fotbalului din Germania. Site-urile de specialitate cifrează valoarea lotului echipei din Bremen la peste 80 de milioane de euro. Acesta deja este un atu. Apoi, mai este și durerea retrogradării în 2 Bundesliga, un eveniment nedorit în viața unui club de tradiție așa cum este Werder.

ADVERTISEMENT

Nici Hannover nu este o echipă tocmai comodă. Chiar dacă este net inferioară, măcar la valoarea totală a lotului, Hannover a fost dintotdeauna o echipă grea. E adevărat că pe terenul propriu se simte cel mai bine. Acum însă evoluează în deplasare, iar noi vom miza în consecință și vom merge fără emoții pe mâna gazdelor pontând pronosticul ”1”, care are la  Get’s Bet o cotă de 1,90.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 429 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă, 24 iulie, la pariuri, avem de la  Get’s Bet o cotă de 2,25 pentru pronosticul ”ambele marchează” în meciul Academica Clinceni – CFR Cluj și o cotă de 1,90 pentru un ”1” solist, în Werder Bremen – Hannover, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,29, numai bună pentru un câștig de 429 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT