Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 25 februarie 2023. Câștig de peste 350 de lei cu meciuri din Italia și Spania

Biletul zilei de sâmbătă, 25 februarie 2023, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri din Serie A și La Liga.
24.02.2023 | 22:15
Biletul zilei la pariuri sambata 25 februarie 2023 Castig de peste 350 de lei cu meciuri din Italia si Spania
Biletul zilei de sâmbătă, 25 februarie 2023, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri din Serie A și La Liga. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Italia și Spania, în care sunt implicate echipe cu pretenții de titlu. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,66 la Fortuna şi aşteptăm un profit considerabil.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul Empoli – Napoli, din etapa a 24-a din Serie A, care începe la ora 19:00. Oaspeții sunt în fața celei mai mari performanțe după era Maradona și nu vor să lase urmăritoarele să se apropie.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Real Madrid – Atletico Madrid, din runda a 23-a din La Liga, programată de la ora 19:30. Derby-ul capitalei Spaniei are o importanță vitală pentru ambele combatante.

Cotă de 2,00 de la Empoli – Napoli pentru biletul zilei

Napoletanii trăiesc un adevărat vis în acest sezon, favoriții fiind foarte aproape de câștigarea unui nou titlu în Serie A. Au 15 puncte avans față de principala urmăritoare, Inter Milano, și vor să păstreze avansul și după deplasarea la Empoli.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Răzvan Marin are un sezon reușit până acum, este la mijlocul clasamentului și nu este apăsată de grija unei posibile retrogradări. Acest lucru o face extrem de periculoasă, deoarece va putea juca cu dezinvoltură.

Însă, echipa lui Luciano Spalletti este pe un val imens, mai ales după victoria categorică din Champions League, și pare că nu lasă nicio speranță adversarelor sale. În aceste condiții, am ales pronosticul ”nu marchează ambele echipe”, pentru că și cota de 2,00 oferită de Fortuna este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Victoria lui Real Madrid aduce o cotă de 1,83

”Galacticii” au șchiopătat în campionat, acolo unde se află la 8 puncte în spatele marii rivale FC Barcelona, însă când a venit vorba de meciuri mari cu miză au dovedit, încă o dată, că au ADN de învingători.

Așa s-a întâmpla și la Liverpool, în Champions League, acolo unde Benzema și Vinicius au făcut legea. Așa este de așteptat să se întâmple și în derby-ul cu Atletico, mai ales că băieții lui Carlo Ancelotti trebuie să țină aproape de Barca.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Diego Simeone a ajuns cu greu pe locul 4 în La Liga, însă jocul este departe de așteptările fanilor și de cele ale conducerii care a investit sume importante în transferuri. La acest meci vom miza pe varianta ”1 solist”, care are la Fortuna o cotă de 1,83.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 366 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 2,00 pentru pronosticul ”nu marchează ambele echipe” în meciul Empoli – Napoli și o cotă de 1,83 pentru ”1 solist” la Real Madrid – Atletico Madrid, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,66. Numai bună pentru un câștig de 366 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT