Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 26 iunie. Primele optimi de la EURO 2020 ne aduc peste 330 de lei la Get’s Bet

Biletul zilei la pariuri de sâmbătă, 26 iunie, poate transforma o miză de 100 de lei într-un câştig de 336 de lei.
25.06.2021 | 23:33
Biletul zilei la pariuri sambata 26 iunie Primele optimi de la EURO 2020 ne aduc peste 330 de lei la Gets Bet
ADVERTISEMENT

Pauza între faza grupelor şi optimile de finală de la EURO 2020 s-a terminat şi a venit timpul să pariem din nou pe meciurile de la turneul final. Biletul zilei la pariuri de sâmbătă, 26 iunie, este dedicat primelor două dueluri din optimile de finală, Ţara Galilor – Danemarca şi Italia – Austria. Cu 100 de lei mizaţi, cota de 3,37 oferită de Get’s Bet ne poate aduce un câştig de 336,60 lei.

Ţara Galilor – Danemarca este primul meci din optimile de finală de la EURO 2020, iar duelul este programat să se dispute, de la ora 19:00, pe stadionul “Johan Cruyff Arena” din Amsterdam. Seara, de la ora 22:00, Italia şi Austria se vor duela pe stadionul “Wembley” din Londra pentru un loc în sferturile de finală.

ADVERTISEMENT

Ţara Galilor – Danemarca ne aduce o cotă de 1,87 la biletul zilei

La prima vedere, Ţara Galilor – Danemarca va fi un duel echilibrat în optimile de finală de la EURO 2020. Ambele selecţionate au obţinut calificarea de pe locul 2 din Grupele A, respectiv B, însă povestea danezilor este demnă de un film de Oscar.

Danemarca a obţinut calificarea de pe locul 2, chiar dacă pierduse primele două meciuri de la EURO 2020, după victoria entuziasmantă cu Rusia, scor 4-1, din ultima etapă. Danezii au prins poziţia a doua cu ajutorul unui clasament în 3, cu Finlanda şi Rusia, iar moralul jucătorilor este excepţional.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De cealaltă parte, Ţara Galilor a reuşit o nouă prestaţie bună la un turneu final continental şi a ieşit bine din duelul cu Italia, una dintre cele mai în formă echipe de la EURO 2020. Cu toate acestea, jucătorii lui Rob Page sunt departe de forma din 2016, iar danezii vor încerca să profite de acest lucru.

În concluzie, chiar dacă ne aşteptăm la un duel strâns, Danemarca este pe val în acest moment şi porneşte cu prima şansă la calificare. Vom miza pe “2 solist”, victoria danezilor în 90 de minute, pont ce are o cotă de 1,87 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Italia – Austria ne aduce o cotă de 1,80 la biletul zilei

Italia a încântat în meciurile din Grupa A. Ofensiva a fost la turaţie maximă, cu 7 goluri marcate, în timp ce defensiva a fost un zid impenetrabil pentru adversari, iar italienii au obţinut calificarea fără să primească vreun gol. Mai mult decât atât, selecţionata lui Roberto Mancini a ajuns la 11 meciuri consecutive câştigate, toate fără să gol primit.

Austria a scris istorie la EURO 2020, iar jucătorii lui Franco Foda au obţinut în premieră ieşirea din faza grupelor. Cu toate acestea, jocul austriecilor nu a fost unul convingător, iar cel mai bun exemplu este meciul cu Olanda, când nu au mişcat deloc.

ADVERTISEMENT

Privind prestaţiile celor două echipe, pentru a doua optime de la EURO 2020 vom miza că “oaspeţii nu vor marca” (n.r. Austria), pont ce are o cotă de 1,80 la Get’s Bet.

336,60 lei câştig la biletul zilei din 26 iunie

În concluzie, primele două meciuri din optimile EURO 2020, Ţara Galilor – Danemarca şi Italia – Austria, ne aduc o cotă totală de 3,37 la Get’s Bet, iar o miză de 100 de lei ne va aduce un câştig de 336,60 lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: