Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 26 septembrie 2020. Campioanele ne bagă banii în buzunar

26.09.2020 | 00:52
Biletul zilei la pariuri sambata 26 septembrie 2020 Campioanele ne baga banii in buzunar
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 26 septembrie 2020. Două meciuri în care evoluează campioanele ediției trecute, selectate pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, ne pot aduce în această seară un câștig de peste 270 de lei. Trebuie doar să mizăm 100 de lei pe biletul care are o cotă totală de 2,72 la Get’s Bet.

În primul meci selectat pe biletul zilei la pariuri se întâlnesc, de la ora 20:00, campioana Slavia Praga și Slovacko, partida contând pentru etapa a cincea a campionatului Cehiei.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei de sâmbătă la pariuri se închide cu Ajax Amsterdam – Vitesse Arnhem. Este cea de-a treia rundă a campionatului olandez, ambele formații având punctaj maxim după două etape, diferența fiind făcută la golaveraj.

Slavia Praga aduce o cotă de 1,80 pentru biletul zilei la pariuri

În etapa a cincea a campionatului Cehiei, campioana Slavia Praga întâlnește pe teren propriu pe Slovacko. Formația lui Nicolae Stanciu se află într-o formă excelentă și în mod normal nu poate rata victoria în aceasta seară, chiar dacă adversara sa ocupă un loc în prima jumătate a clasamentului.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Slavia este mare favorită și pentru joacă pe teren propriu, dar mai ales datorită apetitului ofensiv de care a dat dovadă în primele etape. În afara unui egal 1-1 la Pardubice, a obținut numai victorii categorice, cu cel puțin 3 goluri marcate: 6-0 la Ceske Budejovice, 3-0 cu Pribram și 5-1 cu Teplice. 15 goluri înscrise în 4 meciuri chiar înseamnă ceva.

De aceea, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, ne vom risca puțin și vom lipi și niște goluri pe lîngă varianta victoriei gazdelor. Alegem, așadar, pronosticul „1 solist și peste 2,5 goluri”, care are o excelentă cotă de 1,80 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,51 pentru biletul zilei de la Ajax – Vitesse

Ajax – Vitesse este una dintre cele mai tari partide ale week-end-ului în Olanda. Ambele echipe au punctaj maxim după două etape, diferența făcându-se la golaveraj, +4 gazdele față de +3 oaspeții. Ținând cont de aceste aspecte, ar trebui să evităm varianta unui solist, chiar dacă acesta ar fi Ajax, iar toate avantajele ar fi de partea sa.

Dar fiiindcă numai cine nu riscă nu câștigă, tocmai acest lucru vom face. Vom alege fără ezitare victoria „lăncierilor”, deoarece statistica ne spune să ne urmăm intuiția. Ajax a câștigat 3 dintre ultimele 4 confruntări cu Vitesse, iar în ultimele 7 „directe” s-au marcat cel puțin 3 goluri. De aceea, vom alege și aici același pronostic ca și la meciul precedent, și anume „1 solist și peste 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,51.

ADVERTISEMENT

Cotă totală de 2,72 pentru un posibil câștig de peste 270 de lei cu biletul zilei la pariuri

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 26 septembrie 2020

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,80 pentru pronosticul „1 solist și peste 2,5 goluri” la Slavia Praga – Slovacko și o cotă de 1,51 pentru pronosticul „1 solist și peste 2,5 goluri” la Ajax – Vitesse, care combinate pe același bilet ne dau o cotă totală de 2,72. Numai bună pentru un câștig de peste 270 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

Cine a mizat pe inspiraţia tipsterilor FANATIK a dat lovitura și vineri, 24 septembrie. Biletul nostru a fost unul câştigător, după ce Universitatea Craiova și Lille s-au impus în meciurile pe care le-au jucat şi au marcat peste 1,5 goluri.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT