Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 27 februarie 2021. Un atacant și Juventus ne aduc peste 400 de lei

26.02.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 27 februarie 2021 Un atacant si Juventus ne aduc peste 400 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 27 februarie 2021. Golul celui mai bun vârf al revelației sezonului din Premier League și un succes al lui Juventus ne pot aduce un câştig de peste 400 de lei, graţie unei cote totale de 4,08 la Get’s Bet.

Ollie Watkins este golgheterul celor de la Aston Villa, formație care ar putea ajunge peste Liverpool, dacă își câștigă cele două meciuri restanțe. Formația din Birmingham joacă la Leeds în etapa a 26-a din Premier League.

ADVERTISEMENT
Al doilea meci care ne interesează pentru biletul zilei este cel dintre Verona și Juventus din etapa a 24-a din Serie A. Formația lui Andrea Pirlo este în mare revenire de formă și încă nu a renunțat la ideea de a cuceri un nou titlu.

Încă un gol al lui Ollie Watkins ne aduce o cotă de 2,65 pe biletul zilei din 27 februarie

Alături de West Ham United, trupa lui Dean Smith este revelația sezonului în Premier League și, dacă își câștigă cele două restanțe pe care le are de jucat va ajunge la 42 de puncte. Adică cu două peste campioana Liverpool și la doar 3 în spatele locurilor de UEFA Champions League! Cel mai bun marcator al echipei din Brimingham este englezul Ollie Watkins, care are 10 reușite și două pase decisive în acest sezon.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Watkins nu a mai înscris din data de 6 februarie, atunci când Aston Villa a învins-o pe Arsenal pe teren propriu cu 1-0. Între timp, formația lui Dean Smith a mai jucat două meciuri, nereușind să câștige niciunul dintre ele. A fost 0-0 la Brighton și Aston Villa a pierdut cu 1-2 pe teren propriu cu Leicester City.

Din fericire pentru Aston Villa și Ollie Watkins, următorul adversar pe care îl vor întâlni este Marcelo Bielsa. Argentinianul propune un stil de fotbal extrem de deschis la Leeds, formație ale cărei 25 de meciuri au generat nu mai puțin de 86 de goluri. 43 au marcat și tot 43 au primit elevii lui Bielsa, ceea ce înseamnă că au încasat 1,72 goluri pe meti. Pentru Watkins, oportunitatea este excelentă pentru a reuși să marcheze din nou. Tocmai de aceea vom merge pe varianta „Ollie Watkins marchează oricând în meci”, cotată excelent, cu 2,65 la Get’s Bet.

Cotă de 1,54 pentru succesul lui Juventus la Verona

Juventus începe să se adapteze la noua ordine propusă de Andrea Pirlo. Deși a avut un start greoi de sezon și s-a aflat pentru multă vreme departe de fotoliul de lider, Juventus și-a revenit și poate ajunge la doar 5 puncte în spatele lui Inter și la un singur punct distanța de Milan, care a controlat autoritar sezonul până să piardă trei dintre ultimele cinci partide.

Bianconeri vor să continue cursa de recuperare și au o oportunitate excelentă de a mai pune mâna pe încă trei puncte esențiale. Ei se deplasează la Verona, acolo unde vor da piept cu o echipă interesantă, dar extrem de inconstantă. Clasată pe locul 9, Verona are două victorii, un egal și două înfrângeri în ultimele cinci meciuri.

În aceste condiții, veronezii par a fi pradă sigură pentru campioana Italiei, mai ales că „tăvălugul” Juventus pare să capete tot mai multă viteză. Trupa lui Cristiano Ronaldo are patru victorii în ultimele cinci partide din Serie A, toate obținute la zero! În acest meci ar putea juca titular și românul Radu Drăgușin. Vom merge, astfel, pe pronosticul „2 solist”, cotat cu 1,54 la Get’s Bet.

Biletul zilei ne aduce 408 lei cu doar două evenimente

Biletul zilei din 27 februarie
Biletul zilei din 27 februarie

În concluzie, un gol al englezului Ollie Watkins în deplasarea pe care Aston Villa o are de jucat la Leeds și succesul lui Juventus de la Verona ne pot aduce o sumă excelentă în prima zi a weekendului. Get’s Bet ne oferă o cotă totală de 4,08 pentru pronosticurile noastre, iar cu o miză de 100 de lei, obţinem un câştig potenţial de 408 lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT