Fotbal international

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 27 iunie 2020. Bundesliga triplează miza

26.06.2020 | 23:58
Biletul zilei la pariuri sambata 27 iunie 2020 Bundesliga tripleaza miza
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 27 iunie 2020. Bundesliga trage cortina peste sezonul 2019-2020. Deşi se cunoaşte campioana – Bayern – şi ultimul loc – Paderborn – mai există, totuşi, câteva necunoscute. Pariem pe aceste meciuri cu miză, de la 16:30, din ultima etapă şi obţinem o cotă totală de 3,23 la Unibet.

Primul duel selectat este cel dintre Borussia Monchengladbach şi Hertha Berlin. Gazdele sunt pe locul al patrulea, ultimul care duce în Liga Campionilor, şi au un avans de 2 puncte în faţa lui Leverkusen. O victorie astăzi ar certifica o calificare în Ligă.

ADVERTISEMENT

La capătul opus al clasamentului, Dusseldorf merge pe terenul lui Union Berlin în încercarea de a-şi securiza locul 18, care duce la barajul de retrogradare. Varianta pesimistă presupune să fie întrecută de Werder şi să retrogradeze direct.

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 27 iunie 2020. Gladbach are nevoie de victorie

Borussia Monchengladbach a fost una dintre surprizele plăcute ale acestui sezon de Bundesliga. În turul campionatului, a condus clasamentul, dar uşor-uşor a fost depăşită de granzii Bayern, Dortmund, dar şi de Leipzig. Acum, în ultima etapă, are nevoie neapărat de victorie pentru a-şi păstra poziţia a patra, indiferent de ce face Leverkusen. Dacă Gladbach nu ia cele trei puncte, iar „farmaciştii“ se impun în faţa lui Mainz, atunci cele două vor face rocada în clasament, pentru că Leverkusen are avantaj în meciurile directe.

ADVERTISEMENT

Hertha Berlin ocupă, în acest moment, poziţia a zecea. Partida de astăzi contează exclusiv pentru palmares, întrucât situaţia Herthei nu se poate schimba radical. Mai sus de locul 9 nu poate termina, dar nici mai jos de 12, adică undeva la jumătatea clasamentului. Cei din Berlin au pierdut ultimele două etape disputate în deplasare, iar o a treia se vede la orizont. Unibet oferă cotă 1,65 pentru „1 şi peste 2,5 goluri“. 

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI!

Înfrângerea lui Dusseldorf poate fi sinonimă cu retrogradarea directă

Union Berlin a reuşit să acumuleze 38 de puncte în 33 etape şi a evitat reîntoarcerea în 2.Bundesliga. Obiectiv îndeplinit, fără prea mari emoţii. Indiferent ce se va întâmpla în această ultimă rundă, Union e scăpată. Tocmai de aceea, jucătorii berlinezi ar putea fi deja cu gândul la scurta vacanţă care-i aşteaptă şi mai puţin la duelul cu Dusseldorf.

ADVERTISEMENT

Fortuna Dusseldorf nu depinde de zeiţa Fortuna. Oaspeţii îşi pot face norocul cu mâna lor. Nu au cum să evite barajul, dar dacă pierd azi, iar Werder câştigă „acasă“ contra lui Koln, cei de la Dusseldorf vor ajunge sigur în divizia secundă. Acum, au două puncte peste Werder şi avantajul directelor, ceea ce înseamnă că un egal le-ar fi suficient. Dar este prea riscant să joace la egal, întrucât un gol primit pe final le-ar putea fi fatal. „2 solist“ are cota 1,96 le Unibet.

Biletul zilei la pariuri, 27 iunie 2020
Biletul zilei la pariuri, 27 iunie 2020

În concluzie, „1 şi peste 2,5 goluri“ la Borussia Monchengladbach – Hertha Berlin şi „2 solist“ la Union Berlin – Fortuna Dusseldorf înseamnă o cotă totală de 3,23 la Unibet. Triplăm miza din două jocuri cu miză.

ADVERTISEMENT

Bonus! Puteţi, de asemenea, să mizaţi şi pe celelalte două formaţii, Bayer Leverkusen şi Werder Bremen, care ţintesc o urcare de un loc în clasament. Unibet oferă o cotă de 1,50 pentru „1 şi peste 2,5 goluri“ la Leverkusen – Mainz. „1 solist“ la Werder Bremen – FC Koln are cota 1,65 la Unibet.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT