Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 27 mai 2023. Posibil câștig de 763 de lei cu meciuri din Germania și Italia

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 27 mai 2023, ne poate aduce un posibil câștig de 763 lei cu ajutorul a două meciuri din Germania și Italia.
26.05.2023 | 22:41
Biletul zilei la pariuri sambata 27 mai 2023 Posibil castig de 763 de lei cu meciuri din Germania si Italia
Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 27 mai 2023, ne poate aduce un câștig de 763 de lei cu meciuri din Germania și Italia. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Pentru biletul zilei la pariuri de sâmbătă ofertele au fost numeroase, însă am ales să ne oprim asupra a două meciuri extrem de tari din Bundesliga și Serie A. Am construit o cotă totală de 7.63 la Unibet, iar un potențial câștig ne va aduce în buzunare suma de 763 de lei, dacă vom miza 100 de lei.

Dortmund – Mainz, cotă de 2.12 pe biletul zilei la pariuri

Dortmund poate cuceri titlul în Bundesliga cu o victorie în ultima etapă împotriva celor de la Mainz. Partida de pe Signal Iduna Park va avea loc sâmbătă, 27 mai, de la ora 16:30. Echipa antrenată de Edin Terzic are două puncte peste Bayern înainte de ultima etapă.

ADVERTISEMENT

Borussia Dortmund poate câștiga titlul în Bundesliga fără să aibă un sezon strălucit. Aflată majoritatea campionatului în spatele lui Bayern Munchen, Dortmund a profitat de pasul greșit al „bavarezilor” în precedenta etapă cu RB Leipzig și a urcat pe prima poziție.

Formația de pe Signal Iduna Park joacă în ultima etapă cu Mainz, un adversar la îndemână, dacă ne raportăm la ultimele rezultate. Astfel, vom alege varianta „total goluri Dortmund: peste 3,5”, care are la Unibet o cotă de 2.12, numai bună de pariat.

ADVERTISEMENT

Fiorentina – Roma ne rezervă o cotă de 3.60 pe biletul zilei la pariuri

Fiorentina vrea să-și îndulcească amarul cu o victorie împotriva lui AS Roma, sâmbătă, 27 mai, de la ora 19:00. Gruparea viola înfruntă echipa lui Jose Mourinho în etapa a 37-a din Serie A după ce a pierdut finala Cupei Italiei cu Inter, scor 1-2. Formația de pe Olimpico speră în continuare la grupele Ligii Campionilor.

Echipa antrenată de Vincenzo Montella a condus-o pe Inter cu 1-0 în finala Cupei Italiei, însă finaliștii Ligii Campionilor au revenit și au câștigat trofeul, scor 2-1. Pentru Fiorentina urmează un alt duel dificil pe teren propriu cu AS Roma. Cu o victorie, echipa lui Jose Mourinho s-ar apropia temporar la un singur punct de AC Milan, care se află pe locul 4, ultimul care asigură prezența în Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Totodată, AS Roma va juca pe 31 mai finala Europa League împotriva Sevillei, o altă posibilitate pentru formația din capitala Italiei să obțină biletul pentru grupele Ligii Campionilor. Vom alege varianta „2 solist”, care are o cotă de 3.60 la Unibet, foarte ofertantă.

Biletul zilei la pariuri de sâmbătă, 27 mai 2023, aduce un posibil câștig de 763 lei

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 27 mai 2023.
Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 27 mai 2023.

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 2.12 pentru pronosticul „total goluri Dortmund: peste 3,5” în meciul Dortmund – Mainz și o cotă de 3.60 pentru „2 solist” la Fiorentina – AS Roma, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 7.63. Numai bună pentru un câștig de 763 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT