Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 28 august 2021. Meciurile din Premier League și La Liga ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 350 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 28 august 2021, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri în care sunt implicate forțe ale Europei.
27.08.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 28 august 2021 Meciurile din Premier League si La Liga ne aduc la Gets Bet un castig de peste 350 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Premier League și La Liga în care joacă două superputeri. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,78 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit excelent.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul FC Liverpool – Chelsea Londra, din etapa a 3-a din Premier League care va începe la ora 19:30. Cele două formații au maximum de puncte și golaveraj identic: 5-0

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Betis Sevilla – Real Madrid, care are startul la ora 23:00. Formația lui Carlo Ancelotti a dat primul chix în runda precedentă și nu vrea să continue pe această linie.

Cotă de 2,10 de la Liverpool – Chelsea pentru biletul zilei

Pe Anfield Road are loc un adevărat derby între două formații care au început ca din pușcă noul sezon și și-au depus deja candidatura în lupta la titlu. ”Cormoranii” vor să facă uitat sezonul precedent în care nu au câștigat nimic, iar prezența fanilor poate fi un avantaj în plus.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De partea cealaltă, Chelsea visează la coroana din Premier League după ce în sezonul trecut au pus mâna pe trofeul Champions League. Și pentru acets vis, Roman Abramovich i-a făcut un transfer de senzație lui Thomas Tuchel și i l-a adus pe Romelu Lukaku.

Este poate cle mai așteptat joc din acest start de sezon, iar Klopp va miza pe tripleta sa de vis Salah-Jota-Mane. Pentru acest joc am ales pronosticul ”Liverpool marchează primul gol”, pentru că și cota de 2,10 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Victoria lui Real Madrid aduce o cotă de 1,80

În așteptarea transferului ”galactic” al lui Kylian Mbappe, fanii lui Real Madrid tremură pentru favoriți care au o deplasare foarte grea, urmând să joace cu Betis Sevilla, în etapa a 3-a din La Liga.

Gazdele au început sezonul cu două remize și speră la cel puțin același lucru și în fața formației lui Carlo Ancelotti, dar madrilenii vin deja după egalul de la Levante și nu acceptă să mai piardă punte aiurea în lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă va fi lipsită de jucători importanți Luka Modric, Toni Kross, Ferland Mendy sau Marcelo, Realul are toate atuurile pentru a obține victoria. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”2 solist”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,80.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 378 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,10 pentru pronosticul ”Liverpool marchează primul gol” în meciul FC Liverpool – Chelsea Londra și o cotă de 1,80 pentru ”2 solist” la Betis Sevilla – Real Madrid, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,78. Numai bună pentru un câștig de 378 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT