Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 28 ianuarie 2023. Câștig de peste 450 de lei cu meciuri din Germania și Anglia

Biletul zilei de sâmbătă, 28 ianuarie 2023, poate aduce un câștig de peste 450 de lei cu ajutorul a două meciuri din Bundesliga și Cupa Angliei.
27.01.2023 | 22:10
Biletul zilei la pariuri sambata 28 ianuarie 2023 Castig de peste 450 de lei cu meciuri din Germania si Anglia
Biletul zilei de sâmbătă, 28 ianuarie 2023, poate aduce un câștig de peste 450 de lei cu ajutorul a două meciuri din Bundesliga și Cupa Angliei. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Germania și Anglia, în care sunt implicate formații cu pretenții la trofee. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,64 la Fortuna şi aşteptăm un profit mare.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul Bayern Munchen – Eintracht Frankfurt, din etapa a 18-a din Bundesliga, care începe la ora 19:30. Germania propune unul dintre cele mai atractive meciuri ale sezonului.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Manchester United – Reading, din turul 4 al Cupei Angliei, programată de la ora 22:00. ”Diavolii roșii” sunt singura echipă rămasă cu șanse teoretice la câștigarea a patru trofee în acest sezon: campionatul, Cupa, Cupa Ligii și Europea League.

Cotă de 2,44 de la Bayern – Frankfurt pentru biletul zilei

Bavarezii au început destul de împiedicat acest an, două remize neconvingătoare cu RB Leipzig și FC Koln, iar clasamentul s-a strâns destul de mult la vârf. Bayern mai are doar 3 puncte avans față de Union Berlin și 5 față de Frankurt, aflată pe locul 4.

ADVERTISEMENT

Oaspeții vor trage tare pentru că visul de a juca din nou în Champions League este realizabil. E clar că trupa lui Julian Nagelsmann pornește din postura favoritei, însă numeroasele absențe: Noussair Mazraoui, Lucas Hernandez, Sadio Mane și, în special, Manuel Neuer, ar putea conta.

Tehnicianul Oliver Glasner pare să fi găsit echilibrul între atac și apărare, iar acest lucru ar putea să ajute mult pe Allainz Arena. În aceste condiții, am ales pronosticul ”PSFX”, pentru că și cota de 2,44 oferită de Fortuna este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Un gol al lui Anthony Martial în Manchester United – Reading aduce o cotă de 1,90

Pe Old Trafford pare că va avea loc un meci în genul șoarecele și pisica, deoarece United trece prin momente foarte bune. Echipa s-a calificat în finala Cupei Ligii și încearcă să ajungă cât mai sus și în Cupa Angliei.

”Diavolii roșii” sunt implicați pe patru fronturi, iar acest lucru îi dă mari bătăi de cap lui Erik ten Hag. Este de așteptat, ținând cont și de valoarea modestă a adversarului, ca olandezul să odihnească o parte dintre titulari.

ADVERTISEMENT

Fanii sunt cu gândul la trofee și la viitoare transferuri de top, dar până atunci speranțele lor se învârt tot în jurul actualului lot. La acest meci vom miza pe varianta ”Anthony Martial marchează oricând”, care are la Fortuna o cotă de 1,90.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 464 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 2,44 pentru pronosticul ”PSFX” în meciul Bayern Munchen – Eintracht Frankfurt și o cotă de 1,90 pentru ”Anthony Martial marchează oricând” la Manchester United – Reading, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,64. Numai bună pentru un câștig de 464 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT