Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 28 noiembrie 2020. O victorie, două goluri, câștig de 273 de lei

27.11.2020 | 23:00
Biletul zilei la pariuri sambata 28 noiembrie 2020 O victorie doua goluri castig de 273 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 28 noiembrie 2020. Se duc lupte grele în marile campionate ale Europei, însă lipsa spectatorilor și aglomerația din program nu a condus la scăderea nivelului spectacolului. Vă propunem pentru sâmbătă un bilet cu doar două pronosticuri. Dacă mizați 100 de lei la Get’s Bet, puteți încasa aproape 280 de lei. Este necesară o victorie a oamenilor lui Diego Simeone și un Everton – Leeds cu goluri marcate de ambele formații.

Primul meci de pe bilet este reprezentat de Valencia – Atletico Madrid, partidă care va conta pentru runda a 11-a din Spania. Duelul va începe de la ora 17:15 și va reprezenta o nouă oportunitate pentru Atleti să țină pasul cu rivalii de la Real Madrid, aflați pe primul loc.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci care ne interesează este Everton – Leeds United. Duelul din Premier League este programat pentru ora 19:30 și se anunță a fi unul extrem de spectaculos. Ambele echipe au un moral bun după întâmplările din etapa precedentă. Din nefericire, duelul se va disputa cu tribunele goale. De abia începând cu luna decembrie intră în vigoare decizia guvernului britanic care va permite accesul a 2.000 de suporteri pe arena lui Everton.

Victoria lui Atletico Madrid are cota 1,74 pe biletul zilei

O deplasare pe terenul Valenciei nu este niciodată un meci ușor, însă argumentele pentru o victorie a madrilenilor sunt clare și deloc puține. În ciuda faptului că a avut prestații bune acasă, Valencia nu mai are forța din alte sezoane, iar lipsa spectatorilor este un mare minus pentru „lilieci”. Aceștia sunt pe locul nouă în La Liga și au adunat doar 12 puncte în ultimele 10 meciuri.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De cealaltă parte, Atletico Madrid vine pe Mestalla din postura singurei echipe neînvinse din actuala ediție a la Liga. Formația lui Diego Simeone are 20 de puncte și este pe doi, la trei lungimi în spatele Realului, dar și cu două meciuri în minus. Atletico nu a mai pierdut din data de 21 octombrie un meci oficial, iar în La Liga este neînvinsă din data de 1 februarie! Cu un succes pe Mestalla, Atleti ar ajunge la șase victorii consecutive într-un sezon ăn care își propune cucerirea titlului de campioană.

Moralul formației lui Diego Simeone este la cote ridicate după ce, în ultima etapă din La Liga Atleti a câștigat cu 1-0 în fața Barcelonei și și-a exprimat clar intențiile de a se lupta la titlu. Cu Joao Felix, Carrasco și Correa în formă foarte bună, Atleti are șanse bune să câștige cele trei puncte la Valencia. „2 solist” are cota 1,74 la Get’s Bet. 

ADVERTISEMENT

Everton și Leeds marchează și asigură o cotă de 1,57

Al doilea meci de pe biletul zilei este reprezentat de o confruntare care se anunță a fi printre cele mai spectaculoase ale rundei din Premier League. Leeds United se deplasează pe Goodison Park pentru a da piept cu Everton. Carlo Ancelotti și Marcelo Bielsa sunt doi antrenori care promit spectacol și care au oferit câteva meciuri extrem de spectaculoase în actuala stagiune din Anglia.

Everton vine după un spectaculos succes cu 3-2 pe terenul lui Fulham și se află pe locul 6, cu 16 puncte. După trei înfrângeri consecutive, The Toffees au obținut în sfârșit o victorie care îi readuce în zona primelor locuri, iar contra lui Leeds au oportunitatea de a pune încă o cărămidă pentru o serie pozitivă. Ceea ce ne interesează, însă, este numărul de goluri generate de meciurile lui Everton. Partidele trupei lui Ancelotti au produs nu mai puțin de 35 de goluri! În medie, acest număr se traduce prin 3,88 de goluri pe meci!

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, și Leeds United are un moral bun, după ce a remizat scor 0-0 cu Arsenal, pe teren propriu. Formația lui Marcelo Bielsa nu a mai câștigat din urmă cu patru etape, însă merge pe Goodison fără gândul de a se preda. Meciurile jucate de The Whites în acest sezon au produs 31 de goluri, adică 3,44 reușite pe partidă. În aceste condiții, pronosticul „ambele marchează”, cotat cu 1,57 la Get’s Bet este unul de neratat.

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 28 noiembrie 2020
Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 28 noiembrie 2020

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT