Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 29 ianuarie 2022. Meciurile din România și Portugalia ne aduc un câștig de peste 300 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 29 ianuarie 2022, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Liga 1 și Cupa Ligii Portugaliei.
28.01.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 29 ianuarie 2022 Meciurile din Romania si Portugalia ne aduc un castig de peste 300 de lei
Biletul zilei de sâmbătă, 29 ianuarie 2022, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Liga 1 și Cupa Ligii Portugaliei. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din România și Portugalia în care joacă formații de tradiție. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,30 la Superbet şi aşteptăm un profit considerabil.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul Rapid București – UTA Arad, din etapa a 23-a din Liga 1, care va începe la ora 20:00. Ambele formații sunt cu gândul la un loc în play-off, doar orice pas greșit le poate lăsa pe dinafară

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Benfica – Sporting, din finala Cupei Ligii Portugaliei, care are startul la ora 21:45. Rămase în spatele rivalei FC Porto în campionat, cele două echipe vor să-și pună în vitrină primul trofeu al sezonului.

Golurile de la Rapid – UTA Arad aduc o cotă de 1,65

Rapid – UTA este unul dintre derby-urile de tradiție ale fotbalului românesc, dar ambele vin după ani grei petrecuți în ligile inferioare și încearcă să se regăsească și să urce din nou fruntea Ligii 1.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Primul pas ar fi pătrunderea în play-off, dar deocamdată ele nu se află între primele 6 în clasament. Au început anul cu câte o înfrângere la limită, astfel că jocul de pe Arena Națională ar putea fi decisiv în atingerea obiectivului intermediar.

Giuleștenii sunt o echipă agresivă la jocurile de acasă, dar arădenii au arătat în numeroase rânduri că știu bine jocul pe contraatac. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: 2-4”, care are la Superbet o cotă de 1,65.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,00 de la Benfica – Sporting pentru biletul zilei

Benfica pare că a trecut peste imensul scandal de la finalul anului trecut care a dus la  demiterea antrenorului Jorge Jesus și încearcă acum să-și adjudece Cupa Ligii Portugaliei, o competiție nu foarte importantă, dar care poate salva sezonul.

Chiar dacă sunt neînvinși de la numirea lui Nelson Verissimo pe banca tehnică, ”vulturii” mai au doar speranțe de doi bani la titlu și astfel că finala cu rivala din oraș poate reprezenta un bun prilej de a începe o nouă eră victorioasă.

ADVERTISEMENT

Sporting pare că nu poate să repete rezultatele excelente din sezonul trecut, dar este oricum într-o formă mai bună decât adversara sa. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri: 2-3”, pentru că și cota de 2,00 oferită de Superbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 314 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 1,65 pentru pronosticul ”total goluri: 2-4” în meciul Rapid București – UTA Arad și o cotă de 2,00 pentru ”total goluri: 2-3” la Benfica – Sporting, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,30. Numai bună pentru un câștig de 314 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: