Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 29 mai 2021. Meciurile din Germania și Champions League ne aduc aproape 340 de lei!

Biletul zilei la pariuri de sâmbătă, 29 mai 2021, poate transforma 100 de lei mizaţi într-un câştig de aproape 340 de lei.
28.05.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 29 mai 2021 Meciurile din Germania si Champions League ne aduc aproape 340 de lei
(Photo by Matt McNulty - Manchester City/Manchester City FC via Getty Images)
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de sâmbătă, 29 mai, îl dedicăm bătăliilor pentru promovare/menținere în Bundesliga, respectiv finalei Ligii Campionilor și ne poate aduce un câștig de 339 de lei mulțumită unei cote totale de 3,39  oferită de  Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi. Mizăm 100 de lei un câștig numai bun pentru un sfârșit de săptămână.

Prima propunere vine din Germania, acolo unde se joacă returul barajului de promovare/menținere în Bundesliga. Față în față vor fi o echipă de tradiție, FC Koln, și una cu statut de aspirantă în premieră la gloria pe care ți-o conferă evoluția în primul eșalon al Germaniei.

ADVERTISEMENT

Cea de a doua propunere, firesc, din Liga Campionilor și nu vorbim de orice meci ci de finala competiției. Față în față vor fi Manchester City și Chelsea, în cea de a treia finala 100% engleză din istoria celei mai impotante competiții continentale intercluburi.

Holtein Kiel – FC Koln ne aduce o cotă de 1,74

Duelul la care ne-am oprit din Germania este la fel de atractiv ca un derby de tradiție. Chiar dacă în joc nu este un trofeu, se ”joacă” viitorul a două cluburi și a câtorva zeci de fotbaliști și sute de angajați. Holtein Kiel – FC Koln este mai mult decât un meci de baraj.

ADVERTISEMENT

În condițiile generate de pandemia de coronavirus care a presupus scăderi drastice ale veniturilor până și pentru cluburile germane, această dispută nu înseamnă doar menținerea, sau accederea pe prima scenă, ci duce în spate și un bonus financiar pe care niciuna dintre oponente nu-l poate ignora.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Holtein Kiel a produs un mic cutremur în manșa tur, reușind să se impună pe Rhei Energie Stadium din Koln, iar acest lucru face ca returul de sâmbătă să fie cu atât mai interesant. Koln nu mai este demult o echipă de prim-plan în Bundesliga, iar Holstein visează să-i ia locul.

ADVERTISEMENT

Astfel stând lucrurile, și plecând de la ideea că FC Koln nu mai are ce pierde vom paria pe „ambele marchează”, pont ce are o cotă foarte bună de 2,05 la  Get’s Bet.

Manchester City – Cheslea ne aduce o cotă de 1,95

O finală de Liga Campionilor este un vis nu doar pentru fotbaliști, ci și pentru fani și implicit pentru pariori. Fiind un meci în manșă unică, și cu trofeul pe masă, nu vom risca vreun pariu pe o cotă fantezistă, ci vom merge pe varianta sigură, și cea care nu ar avea cum să nu se realizeze.

ADVERTISEMENT

Realist vorbind nu ne așteptăm la foarte, foarte multe goluri. Este cunoscut sistemul ultra-defensiv al lui Thomas Tuchel, atunci când e cazul, cum la fel de cunoscut este apetitul pentru goluri a băieților lui Pep Guardiola. City este campioana Angliei, a cucerit și Cupa Ligii, iar trofeul Ligii Campionilor ar încununa cel mai bun sezon din istorie.

De partea cealaltă Chelsea a pierdut finala Cupei și a fost, la un moment dat, ieșită și din cursa pentru pozițiile de Champions League. Venirea lui Tuchel a revitalizat gruparea londoneză care, pe bună dreptate poate aspiră la câștigarea celui de al doilea trofeu al Ligii Campionilor din istorie. Mizăm așadar pe „ambele marchează”, care are o cotă de 1,95 la  Get’s Bet.

339 de lei câștigați cu biletul zilei din 29 mai

În concluzie, cele două dueluri pentru ”istorie”, din Germania, respectiv din finala Ligii Campionilor ne aduc o cotă totală de 3,39 la  Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide. În ambele meciuri ne așteptăm la evoluții dârze, veritabile demonstrații tactice ale antrenorilor pentru că și mizele pentru care se joacă sunt mai mult decât importante.  

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT