Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 3 iulie 2021. Meciurile de la Euro ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 340 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 3 iulie 2021, are un câştig potenţial de 345 de lei. Mizăm pe cele două meciuri din sferturile Euro 2020.
02.07.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 3 iulie 2021 Meciurile de la Euro ne aduc la Gets Bet un castig de peste 340 de lei
ADVERTISEMENT

Pentru biletul zilei la pariuri de sâmbătă, 3 iulie 2021, vom miza pe cele două partide programate în faza sferturilor de finală Euro 2020, Cehia – Danemarca, respectiv Ucraina – Anglia care ne pot aduce un câștig de 345 lei la  Get’s Bet, gație unei cote totale de 3,45.

Meciul dintre Cehia și Danemarca se joacă pe stadionul Baku Olympic Stadion și se anunță a fi una dintre cele mai atractive întâlniri de la acest Campionat European. Cehia a eliminat una dintre favoritele la câștigarea trofeului, Olanda, în vreme ce Danemarca a arătat că este o echipă ofensivă care poată să înscrie împotriva oricărui adversar.

ADVERTISEMENT

De la ora 22:00, ne mutăm pe Olimpico din Roma pentru cel mai așteptat meci al zile. Echipa care reprezintă cea mai mare surpriză de la Euro 2020, Ucraina, versus, echipa care are șansele cele mai mari să cucerească trofeul, Anglia.

Cehia – Danemarca ne aduce o cotă de 2,10 pe biletul zilei

Primul meci al zilei de sâmbătă, 3 iulie, este cel dintre Cehia și Danemarca, două reprezentative care și-au depășit demult condiția la acest Campionat European. Cehia a impresionat la propriu la actualul Turneu Final. Dacă ar fi să facem un exercițiu de sinceritate câți dintre noi ne-am fi imaginat că Cehia va trece de o grupă în care le-a întâlnit pe Anglia, Croația și Scoția?

ADVERTISEMENT

Cireașa de pe tort a fost, deocamdată, eliminarea Olandei din faza optimilor de finală, și nu oricum, ci în timpul regulamentar, suficient pentru cehi să înscrie două goluri. Acest meci este unul ideal și pentru golgheterul cehilor, Patrik Schick. A înscris deja de patru ori și este un candidat serios la titlul de golgheter.

De partea cealaltă, nordicii au început cum nu se poate mai rău acest Turneu Final. Au trecut prin momente cumplite în jocul de debut, 0-1 cu Finlanda, meci în care vedeta Christian Eriksen a fost aproape să-și piardă viața pe teren. Au depășit momentul și au arătat că sunt o echipă redutabilă. Dovadă stau cele 9 goluri înscrise, care fac din Danemarca una dintre echipele ofensive ale Euro 2020. Vom miza așadar pe o „ambele marchează”, pont care ne oferă o cotă de 2,10 la  Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Ucraina – Anglia ne aduce o cotă de 1,64!

Meciul vedetă al zilei de sâmbătă, 3 iulie, este de departe cel de pe Stadio Olimpico, dintre Ucraina și Anglia. Prima, calificată în premieră în sferturile unui Campionat European, poate fi considerată marea revelație a acestui Turneu Final. Încă de la primul meci ucrainenii au arătat că au același simț al porții precum selecționerul Andrii Shevchenko în vremea în care rupea plasele în Serie A, sau în Premier League.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Aparent, de această dată, soarta pare să le fie potrivnică pentru că întâlnesc marea favorită la câștigarea trofeului, Anglia. Trupa lui Gareth Southgate dă semne că își intră încet, încet în ritm și se îndreaptă spre titlul pe care îl așteaptă parcă dintotdeauna. Un alt atu al britanicilor este acela că nu au primit nici un gol la acest Turneu Final.

ADVERTISEMENT

Raheem Sterling, deși nu era printre favoriții la câștigarea ”Ghetei de Aur” la Euro 2020 a fost omul potrivit, la locul potrivit în aproape toate meciurile precedente. Doar meciul cu Scoția a fost fără gol. Deși nu înscrie des Anglia are puterea de a face diferența în timpul regulamentar și vom miza pe „Anglia înscrie peste 1,5 goluri”, pentru că este un meci de totul sau nimic și pentru că  Get’s Bet ne oferă o cotă bună de 1,64.

345 de lei cu biletul zilei din 3 iulie


Aşadar, în cele două meciuri pe care vi le propunem pe biletul zilei de sâmbătă, 2 iulie, vom miza pe multe reușite. Ne așteptăm să vedem goluri macate de toate cele patru echipe implicate, pentru că vorbim de o fază a competiției în care nimeni nu va face rabat de la efort în căutarea gloriei și pentru că  Get’s Bet ne pune la dispoziţie o cotă totală de 3,45, pentru un câştig total de 345 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT