Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 30 aprilie 2022. Mizăm pe meciurile din Liga 1 și Premier League pentru un câștig de aproape 390 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 30 aprilie 2022, ne poate aduce un câștig de 391 de lei cu ajutorul a două partide foarte atractive din Liga 1 și Premier League.
29.04.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 30 aprilie 2022 Mizam pe meciurile din Liga 1 si Premier League pentru un castig de aproape 390 de lei
Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 30 aprilie 2022. Mizăm pe meciurile din Liga 1 și Premier League pentru un câștig de aproape 390 de lei. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de sâmbătă, 3o aprilie 2022 vă propunem pentru biletul zilei la pariuri ponturi alese dintr-un meci de Liga 1 și unul de Premier League. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 3,91 la Betano şi așteptăm un profit consistent.

Deschidem biletul de sâmbătă, 30 aprilie, la pariuri, cu meciul dintre Universitatea Craiova și FC Voluntari. Ilfovenii au ca obiectiv locul 4, dar misiunea lor va fi îngreunată de forma excelentă a oltenilor, poate cea mai în formă echipă din play-off. Duelul de pe „Ion Oblemenco” va începe la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Al doilea duel de pe biletul zilei la pariuri se dispută în runda cu numărul 35 din Premier League. Leeds United primește vizita lui Manchester City, de la ora 19:30. Echipa lui Pep Guardiola vine după meciul thriller din semfinalele Ligii Campionilor, câștigat cu 4-3, în fața lui Real Madrid.

Cotă de 1,82 pe biletul zilei în duelul U Craiova – FC Voluntari

Universitatea Craiova are sete de răzbunare. Oltenii lui Laurențiu Reghecampf vor să o bată pe teren propriu pe FC Voluntari, după ce în turul play-off-ului, ilfovenii s-au impus cu 3-1. De la acel meci, „leii din Bănie” n-au mai călcat deloc strâmb în campioant și au bifat patru succese la rând, cu FCSB (2-0), CFR Cluj (3-2), Farul Constanța (3-0) și FC Argeș (4-0).

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Astfel echipa lui Reghecampf rămâne angrenată și în lupta la titlu, ea fiind calificată și în semifinalele Cupei României, acolo unde a pierdut cu 1-2 turul cu Sepsi. U Craiova este pe locul 3, cu 42 de puncte, șase mai puține decât liderul CFR Cluj. De cealaltă parte, FC Voluntari a pierdut la limită cu CFR, scor 0-1, dar rămâne în obiectiv. E pe locul 4, la două puncte peste Farul. Așadar, pentru acest duel vom miza pe pronosticul „1 și peste 1,5 goluri”, care are la Betano o cotă interesantă, 1,82.

ADVERTISEMENT

Leeds United – Manchester City ne aduce o cotă de 2,15 la biletul zilei

În Premier League e programată runda cu numărul 35, în care Leeds United primește vizita lui Manchester City. Echipa lui Guardiola are un program extrem de încărcat în această perioadă în care are șanse să ia titlul și Liga Campionilor. City e pe locul 1 în campionat, cu 80 de puncte, unul mai mult decât Liverpool. „Cetățenii” au cea mai bună apărare din Premier League, doar 21 de goluri.

De cealaltă parte, gazdele încă au emoții cu salvarea de la retrogradare. Leeds este pe locul 16, cu 34 de puncte, cinci mai multe decât Everton, prima echipă aflată sub linia roșie. Astfel, la acest joc vom paria „peste 3,5 goluri”, care la Betano are o cotă foarte bună de 2,15.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei aduce un profit potențial de 391 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă, 30 aprilie 2022, la pariuri, avem de la Betano o cotă de 1,82 pentru pronosticul „1 și peste 1,5 goluri” în duelul dintre Universitatea Craiova și FC Voluntari și o cotă de 2,15 pentru „peste 3,5 goluri”, în disputa dintre Leeds United și Manchester City care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 391 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT