Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 30 ianuarie 2021. Serie A ne aduce un câștig de peste 290 de lei

29.01.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 30 ianuarie 2021 Serie A ne aduce un castig de peste 290 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 30 ianuarie 2021. Două supermeciuri din Serie A ne vor ajuta să cumulăm o cotă de 2,92 de la Get’s Bet. Cu o miză de 100 de lei, obținem un câștig de peste 290 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu un duel extrem de interesant între Bologna și AC Milan, din etapa a 20-a, de la ora 16:00. Cele două formații au obiective diferite, dar punctele sunt la fel de importante pentru ambele.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci propus pe biletul zilei la pariuri este cel dintre Sampdoria Genova și Juventus Torino, care va începe de la ora 19:00 și în care trupa lui Andrea Pirlo nu are voie să facă pași greșiți pentru a nu rămâne și mai mult în urma plutonului fruntaș.

Cotă de 1,80 pentru biletul zilei la pariuri, de la Bologna – Milan

Milanul se deplasează pe terenul Bolognei după două rezultate care au agitat puțin apele, eșecul usturător cu Atalanta și înfrângerea dureroasă în fața rivalei Inter în Cupa Italiei, în care Zlatan Ibrahimovic a fost eliminat pentru gesturi necugetate.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Bologna lui Sinisa Mihajlovic este o echipă redutabilă pe teren propriu și poate încurca pe oricine. Cu toate acestea, Stefano Pioli și-a motivat la maximum elevii pentru a-i scoate din pasa neagră și a continua lupta la titlu.

Interul vine cu pași repezi spre primul loc, așa că Milan nu-și poate permite niciun moment de relaxare. Așa că vom alege pentru biletul zilei la pariuri varianta ”2 solist”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,80.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Sampdoria – Juventus aduc o cotă de 1,62 pe biletul zilei

Juventus trage tare pentru a prinde din urmă tandemul miolanez din fruntea clasamentului și are ca principale atuuri forța unui grup extrem de bine închegat și un atac fulgerător cu Cristiano Ronaldo și Alvaro Morata în rolurile principale.

Sampdoria lui Claudio Ranieri este la mijlocul clasamentului, așa cum s-a întâmplat mai mereu în ultimii ani. Însă, venirea tehnicianului care a luat surprinzător titlul în Premier League cu Leicester a însemnat și o schimbare de atitudine, genovezii devenind o echipă mai ofensivă.

ADVERTISEMENT

Superstarul Ronaldo a intrat iar în atenția autorităților italiene pentru că ar fi încălcat regulile impuse în pandemie, dar portughezul pare să fie conectat doar la fotbal. La acest joc vom opta pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 1,62 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 292 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,80 pentru pronosticul ”2 solist” în meciul Bologna – AC Milan și o cotă de 1,62 pentru ”peste 2,5 goluri” la Sampdoria Genova – Juventus Torino, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,92. Numai bună pentru un câștig de 292 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT