Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 30 iulie 2022. Două meciuri din SuperLiga ne aduc un câștig uriaș de peste 550 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 30 iulie 2022, ne poate aduce un câștig de exact 552,87 de lei cu ajutorul celor două meciuri din etapa a treia din campionatul României.
29.07.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 30 iulie 2022 Doua meciuri din SuperLiga ne aduc un castig urias de peste 550 de lei
Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 30 iulie 2022. Două meciuri din SuperLiga ne aduc un câștig uriaș de peste 550 de lei. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 30 iulie, vom paria pe două meciuri din SuperLiga, runda cu numărul 3. Etapa a început vineri, 29 iulie, și se va termina luni, 1 august. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,81 la Superbet și așteptăm un câștig uriaș.

Deschidem biletul zilei la pariuri de sâmbătă cu duelul dintre FC Voluntari și UTA Arad. Cele două echipe au avut un început oscilant de campionat. Meciul se va juca la Mioveni, din cauza lucrărilor de modernizare de la stadionul Anghel Iordănescu. Partida va lua startul la ora 18:30.

ADVERTISEMENT

A doua confruntare pe care v-o propunem la biletul de sâmbătă, 30 iulie, este cea dintre CFR Cluj și CS Mioveni. Campioana en-titre are un început modest de sezon, iar argeșenii vor să profite. Meciul din Gruia va începe la ora 21:30.

Cota 2,15 la biletul zilei din partida FC Voluntari – UTA Arad

FC Voluntari și UTA Arad sunt vecine de clasament în SuperLiga. Ambele formații au înregistrat rezultate identice în primele două etape. Ilfovenii au început cu un succes pe terenul Petrolului, scor 1-0, după care au pierdut cu FC Botoșani, scor 0-1, într-un meci disputat la Mioveni. De cealaltă parte, echipa lui Ilie Poenaru a fost victima celor de la FC Argeș în runda inaugurală, scor 0-2.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Pentru „Bătrâna Doamnă” a urmat apoi o victorie cu același scor în fața Petrolului Ploiești. David Miculescu, fotbalistul dorit de FCSB a reușit o „dublă”. Sezonul trecut, cele două echipe, Voluntari și UTA și-au împărțit victoriile. Așadar, pentru acest duel vom da pronosticul „ambele marchează”, care are la Superbet o cotă de 2,15.

Golul Mioveniului în partida cu CFR Cluj aduce o cotă de 2,70

CFR Cluj primește vizita lui CS Mioveni, după ce s-a calificat în turul 3 preliminar al UEFA Europa Conference League. În primele două etape de campionat, echipa lui Dan Petrescu a arătat modest. A învins-o greu pe Rapid, scor 1-0, iar apoi a urmat eșecul cu FC U Craiova 1948, scor 1-3.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte CS Mioveni e ultima în clasament, cu zero puncte, la fel ca Petrolul Ploiești. Cele două sunt singurele echipe din SuperLiga care nu au marcat în primele două etape. Astfel, ne așteptăm ca argeșenii să spargă gheața și vom merge pe varianta „peste 0,5 goluri Mioveni”, care are cota 2,70 la SuperBet.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 552,87 de lei

Biletul zilei la pariuri 30 iulie

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă, 30 iulie 2022, la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 2,15 pentru pronosticul „ambele marchează” în partida FC Voluntari – UTA Arad și o cotă de 2,70  pentru „Mioveni marchează peste 0,5 goluri” în duelul CFR Cluj – CS Mioveni, care împreună ne dau o cotă totală de 5,81. Aceste două meciuri, combinate pe un singur bilet, ne garantează un câștig de 552,87 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT