Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 31 iulie 2021. Câștig de peste 440 de lei de la Get’s Bet

Biletul zilei la pariuri de sâmbătă, 31 iulie 2021, poate transforma 100 de lei mizaţi într-un câștig de 441 de lei.
30.07.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 31 iulie 2021. Câștig de peste 440 de lei de la Get’s Bet
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de sâmbătă, 31 iulie 2021, îl dedicăm meciurilor din Liga 1 a României și Ligue 2, din Franța. Încet dar sigur ligile importante ale Europei își intră în drepturi, dar nu ne hazardăm pe primele etape. Așteptăm să vedem cum se mișcă echipele, apoi pariem cu folos. Vizăm pe acest bilet două jocuri din România și Franța pentru că în cele două alegeri ale noastre suntem convinși că am citit deja jocul echipelor implicate. Primul dintre acestea, Paris FC – Dunkerque se joacă de la ora 20:00. A doua propunere este CFR Cluj – Chindia Târgoviște și se joacă de la 22:00. Și câștigul, de 441 lei mulțumită unei cote totale de 4,41, oferită de  Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi este unul la fel de atractiv precum meciurile pe care vom miza.

Primul meci la care ne-am oprit este cel din liga a doua a Franței, Paris FC Dunkerque. Aparent un joc banal din eșalonul secund, această confruntare veți vedea, sau noi vom încerca să vă convingem că nu e chiar așa. Echipa oaspete nu este vreo mare grupare, care să se poată lăuda cu vreo performanță. În celălalt caz, gazdele de la Paris FC par să nu mai suporte popularitatea concitadinei PSG și sunt puși pe fapte mari în acest sezon.

ADVERTISEMENT

A doua propunere, cum spuneam, se dispută ceva mai târziu, de la 22:00, și le opune pe CFR, campioana în exercițiu a României, și Chindia o trupă care știe să-și apere șansele indiferent de terenul pe care joacă. Mergând pe antecedentele vișiniilor din acest sezon vom paria în consecință și chiar credem că pontul oferit de noi este cel câștigător.

Paris FC – Dunkerque ne aduce pe biletul zilei o cotă de 2,10

Întâlnirea dintre Paris FC și Dunkerque este meciul perfect pentru a paria pe opțiunea multigol. Sunt două dintre formațiile care nu păcălesc fotbalul, chiar dacă din motive diametral opuse. Parizienii sunt mai deciși ca niciodată, în ultimii ani, să revină pe prima scenă a fotbalului francez unde nu au mai evoluat din timpuri imemoriale și pentru cei mai fideli suporteri.

ADVERTISEMENT

Dunkerque are alte planuri. Revenită recent în al doilea eșalon din hexagon, nu a reușit să rupă gura târgului, dar nici nu a fost echipa care să se predea fără luptă, indiferent de numele adversarului. Acesta, și datele statistice, sunt motivul pentru care vom miza pe o reușită a lor în disputa de la Paris.

Dacă gazdele arată chiar bine pentru acest sezon, și ne așteptăm să vedem goluri, nu gol, din partea lor, oaspeții vor miza pe o apărare agresivă și contraatacuri tăioase, care chiar pot surprinde a doua echipă a capitalei Franței. Noi vom paria cu încredere pe ”ambele marchează”, pentru că și cotă de 2,10 la  Get’s Bet ne face cu ochiul.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

CFR Cluj – Chindia ne aduce o cotă de 2,10 la biletul zilei

Revenind la duelul de la ora 22:00, din România, dintre CFR și Chindia, aici opțiunile de pariere am spune că sunt destul de limitate, dar, cum spuneam ceva mai devreme, antecedentele campioanei ne îndreptățesc să credem că nu va fi un meci cu goluri multe, chiar dacă balanța înclină în acest caz în favoarea feroviarilor.

ADVERTISEMENT

Diferența de valoare este clar de partea trupei lui Marius Șumudică. Dar, aceeași echipă a lui Șumudică a arătat ca o echipă de pluton din punct de vedere al numărului de goluri încasate. Nu sunt multe, dar sunt recurente. Chindia nu este o echipă ofensivă, dar este genul de formație pe care cu greu o învingi. Dacă îți iese, în nici un caz nu vorbim de o ploaie de goluri.

CFR a înscris multe goluri, semn că ardelenii au decis să încerce și altceva decât același joc de așteptare cu care eram obișnuiți în ultimele sezoane. În același timp, noul stil mult mai ofensiv lasă suficiente spații echipelor adverse. Mergem cu încredere, pe ”2-3 goluri”, pont ce are o cotă de 2,10 la  Get’s Bet.

441 de lei câștigați cu biletul zilei din 31 iulie

ADVERTISEMENT

În concluzie, cele două dueluri alese de noi pentru ziua de sâmbătă, 31 iulie 2021, Paris FC – Dunkerque, respectiv CFR Cluj – Chindia Târgoviște, ne aduc o cotă totală de 4,41 la  Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide, pentru că profitul preconizat este numai bun pentru weekendul ce vine.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE