Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 4 februarie 2023. Câștig de aproape 400 de lei cu meciuri din SuperLiga și Premier League

FANATIK prezintă biletul zilei de sâmbătă, 4 februarie 2023 și care îți poate aduce un profit de aproximativ 400 de lei, cu doar două meciuri.
03.02.2023 | 22:18
Biletul zilei la pariuri sambata 4 februarie 2023 Castig de aproape 400 de lei cu meciuri din SuperLiga si Premier League
FANATIK prezintă biletul zilei de sâmbătă, 4 februarie. 390 de lei profit cu meciurile Rapid - FC Voluntari și Everton - Arsenal. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Microbiștii și pariorii au șansa să profite de o nouă etapă extrem de interesantă din SuperLiga și Premier League, cu ajutorul FANATIK. Mizăm pe o cotă totală de 4,09 la Superbet și așteptăm un profit considerabil.

Meciul Everton – Arsenal contribuie cu o cotă de 2,10 pe biletul zilei la pariuri

Primul meci al biletului zilei de sâmbătă, 4 februarie, este cel dintre liderul din campionatul Angliei, Arsenal Londra și Everton. Partida se dispută de la ora 14:30.

ADVERTISEMENT

„Tunarii” au mare nevoie de victorie pentru a-și menține avansul față de contracandidate, în timp ce Everton are nevoie disperată de puncte, fiind pe penultimul loc, la egalitate de puncte cu Southampton, lanterna roșie.

Prin urmare, sunt șanse mari ca ambele echipe să joace deschis și vom miza din această cauză pe varianta „GG, ambele marchează”, cu o cotă de 2,10 la Superbet.

ADVERTISEMENT

Victoria Rapidului ne aduce o cotă de 1,95

A doua propunere este meciul dintre Rapid și FC Voluntari, cu începere de la ora 20:00. Echipa lui Adrian Mutu revine în Giulești, unde va juca în fața unui stadion arhiplin, iar asta va conta cu siguranță. „Alb-vișiniii” au nevoie de victorie pentru a rămâne pe podium și să încerce să profite de un rezultat favorabil în derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB.

FC Voluntari a dat o replică dură campioanei CFR Cluj, iar ardelenii au reușit să câștige după un autogol pe la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Rapid are o aură de invincibilitate acasă, în Giulești, unde a pierdut foarte puține puncte. Mizăm așadar pe victoria echipei lui Adrian Mutu, care se poate apropia și mai mult de calificarea în play-off. Pronostic „1 solist”, care are la Superbet o cotă excelentă de 1,95.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 390 de lei

Cu SuperBet îți poți asigura un profit de 390 de lei, cu doar două meciuri
Cu SuperBet îți poți asigura un profit de 390 de lei, cu doar două meciuri.

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 1,95 pentru pronosticul „1 solist” la meciul Rapid – FC Voluntari și o cotă de 2,10 pentru „ambele marchează” la Everton – Arsenal, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,09. Numai bună pentru un câștig de 390 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei. 

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT