Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 4 iulie 2020. Doi soliști pentru un câștig de peste 220 de lei

03.07.2020 | 23:18
Biletul zilei la pariuri sambata 4 iulie 2020 Doi solisti pentru un castig de peste 220 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 4 iulie 2020. O echipă care se bate la titlu în Italia și alta care luptă din greu să-și păstreze poziția de Liga Campionilor în Premier League sunt alegerile noastre pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri. Un bilet cu soliști, pentru care am obținut de la Fortuna o cotă totală de 2,25, ce ne poate aduce la finalul zilei un câștig de peste 220 de lei.

Primul meci ales pentru biletul zilei la pariuri este din Serie A italiană și le pune față în față pe rivalele locale Juventus și AC Torino (ora 18:15). Gazdele se luptă pentru un nou titlu, ar fi al nouălea consecutiv, în timp ce oaspeții se zbat în coada clasamentului, sunt pe locul 15, la doar 6 puncte de prima poziție ce duce în Serie B.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri se închide cu partida Chelsea – Watford din Premier League, a cărei oră de start este 22:15. „Leii” lui Frank Lampard au pierdut surprinzător etapa trecută în deplasare cu West Ham și acum tremură serios pentru locul de Liga Campionilor, deoarece Manchester United și Wolverhampton s-au apropiat la doar două puncte. Dacă ai mizat pe inspiraţia tipsterilor FANATIK, la biletul de vineri, înseamnă că ai dat lovitura, selecţiile noastre fiind câştigătoare.

Cotă de 1,52 de la Juventus pentru biletul zilei la pariuri

Juventus este prima în Italia și se îndreaptă cu pași repezi spre un nou titlu. Totuși, distanța față de Lazio, ocupanta locului 2, este de doar 4 puncte, astfel că „Bătrâna Doamnă” nu își poate permite pași greșiți, cel puțin nu în această etapă în care evoluează pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Gazdele de astăzi s-au descurcat foarte bine în cele 3 partide disputate după reluarea Serie A, au victorii pe linie și în fiecare dintre aceste succese au marcat de cel puțin două ori. De fapt, formația antrenată de Maurizio Sarri a înscris nu mai puțin de 9 goluri în cele 3 confruntări, ceea ce spune foarte mult despre forța de care dau dovadă în ofensivă Ronaldo și colegii săi.

VEZI AICI COTELE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Nu același lucru se poate spune despre AC Torino. O victorie chinuită 1-0 cu Udinese chiar în primul meci după pauza forțată cauzată de pandemia de coronavirus, apoi înfrângeri la Cagliari și „acasă” cu Lazio, în care a încasat 6 goluri!!! Astfel că, nu vedem decât o singură variantă de pariat la acest joc. Un „1 solist” cât casa, la care trebuie să lipim neapărat că se marchează cel puțin două goluri în meci, cota oferită de Fortuna pentru acest pronostic fiind de 1,52.

ADVERTISEMENT

Victoria lui Chelsea cu Watford are o cotă de 1,48

După un restart fulminat, cu 3 victorii la rând în Premier League și în Cupă, Chelsea s-a împiedicat surprinzător în etapa precedentă în deplasarea de la West Ham și acum are mari emoții pentru locul de Liga Campionilor. Manchester United și Wolverhampton s-au apropiat la doar două puncte în spate și așteaptă un nou pas greșit al echipei lui Frank Lampard.

Pas greșit care nu poate veni însă astăzi, pentru că pe „Stamford Bridge” sosește Watford, una dintre formațiile care arată foarte rău după reluarea sezonului. Doar un punct au obținut oaspeții în 3 partide, foarte puțin pentru o echipă care se luptă din greu pentru slavarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Pe lângă valoarea superioară a lotului, forma de moment și avantajul terenului propriu, Chelsea stă foarte bine și la capitolul confruntărilor directe. Le-a câștigat pe ultimele 3 indiferent de competiție și de locul de disputare, iar pe „Stamford Bridge” are 4 succese la rând în fața lui Watford. Ceea ce ne îndreptățește să mizăm fără ezitare pe o victorie a gazdelor, cotată cu 1,48 la Fortuna.

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 4 iulie 2020

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri avem o cotă de 1,52 pentru pronosticul „1 solist și peste 1,5 goluri în meci” la Juventus – AC Torino și o cotă de 1,48 pentru „1 solist” la Chelsea – Watford, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,25. Numai bună pentru un câștig de peste 220 de lei dacă alegem o miză de 100 de lei.

ATENŢIE! Acestea sunt doar nişte pronosticuri ale tipsterilor FANATIK şi nu reprezintă o garanţie a câştigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază şi de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT