Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 4 martie 2023. Câștig de peste 500 de lei cu meciuri din SuperLiga și Ligue 1

Biletul zilei de sâmbătă, 4 martie 2023, poate aduce un câștig de peste 500 de lei cu ajutorul a două meciuri din SuperLiga și Ligue 1.
03.03.2023 | 22:24
Biletul zilei la pariuri sambata 4 martie 2023 Castig de peste 500 de lei cu meciuri din SuperLiga si Ligue 1
Biletul zilei de sâmbătă, 4 martie 2023, poate aduce un câștig de peste 500 de lei cu ajutorul a două meciuri din SuperLiga și Ligue 1. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din România și Franța, în care evoluează formații cu pretenții la câștigarea titlului de campioană. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,22 la Favbet şi aşteptăm un profit generos.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul Rapid București – FC Hermannstadt, din etapa a 29-a din SuperLiga, care începe la ora 20:00. Deși giuleștenii sunt precauți în declarații, este clar că își doresc să se implice în lupta pentru coroană.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este PSG – FC Nantes, din runda a 26-a din Ligue 1, programată de la ora 22:00. După o perioadă mai dificilă, parizienii dau semne de revenire.

Cotă de 2,27 de la Rapid – Hermannstadt pentru biletul zilei

Giuleștenii au arătat în acest sezon că sunt o echipă construită pentru jocurile pe teren propriu, acolo unde suporterii le dau aripi. Acesta este unul dintre motivele pentru care pornesc din postura de favoriți la jocul cu Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

O altă cauză este moralul excelent primit după victoria chinuită de la Botoșani. Execuția de generic TV reușită de Dragoș Grigore în minutele de prelungire care au adus 3 puncte uriașe pot schimba tot parcursul echipei lui Adi Mutu.

Sibienii au intrat pe o pantă descendentă după penalizarea de 9 puncte și par să nu-și mai revină, iar pericolul retrogradării pândește la colț. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri în prima repriză: exact 1”, care are la Favbet o cotă de 2,27.

ADVERTISEMENT

Golurile de la PSG – Nantes aduc o cotă de 2,30

Lucrurile par să se mai fi liniște în tabăra celor de la PSG după victoria categorică pe terenul marii rivale Olympique Marseille, scor 3-0, în urma căreia trupa lui Christophe Galtier s-a distanțat la 8 puncte în clasament.

Este doar o aparență, pentru că parizienii trebuie să confirme forma bună cu Nantes și, mai ales, în returul cu Bayern din Champions League. În plus, există o tensiune cu privire la o posibilă plecare a lui Kylian Mbappe, iar șefii clubului i-ar fi dat un ultimatum pentru a se hotărî ce face în viitor.

ADVERTISEMENT

Indiferent ce va fi, PSG a arătat o creștere de formă și este greu de crezut că nu va reuși să desfacă blocul defensiv al celor de la Nantes. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri în prima repriză: peste 1”, pentru că și cota de 2,30 oferită de Favbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 522 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Favbet o cotă de 2,27 pentru pronosticul ”total goluri în prima repriză: exact 1” în meciul Rapid București – FC Hermannstadt și o cotă de 2,30 pentru ”total goluri în prima repriză: peste 1” la PSG – FC Nantes, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,22. Numai bună pentru un câștig de 522 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT