Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 4 septembrie. Meciurile din preliminariile CM 2022 ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 600 de lei

Biletul zilei de sâmbătă la pariuri ne propune meciuri din grupele de calificare pentru Cupa Mondială din 2022 și ne poate aduce un câștig de 603 de lei.
03.09.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 4 septembrie Meciurile din preliminariile CM 2022 ne aduc la Gets Bet un castig de peste 600 de lei
ADVERTISEMENT

Trei partide din preliminariile CM 2022, o cotă de 6,03 oferită de Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce sâmbătă un câștig în valoare de peste 600 de lei.

Primul meci, de pe biletul zilei selectat de noi, este Ucraina – Franța, programat să înceapă la ora 21:45. În meciul tur, disputat în luna martie, cele două echipe au remizat, scor 1-1. Pentru Franța, a marcat Griezmann, în timp ce golul oaspeților a fost semnat de Sydorchuk.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci selectat de noi, pentru biletul zilei la pariuri, este Scoția – Moldova. Până acum, cele două naționale s-au întâlnit în două meciuri oficiale: în 2004, Moldova – Scoția, 1-1, și în 2005, Scoția – Moldova, 2-0.

Al treilea meci, de pe biletul zilei la pariuri, este Letonia – Norvegia. Cele două echipe s-au întâlnit în două partide oficiale, până acum. Prima dată, în 1998, când Letonia s-a impus cu 3-1. Și a doua oară, în 1999, când Norvegia s-a impus cu 2-1.

ADVERTISEMENT

Cotă de 3,95 pentru biletul zilei la pariuri de la partida Ucraina – Franța

Ucraina vine după un rezultat de egalitate, înregistrat în fața Kazahstanului, scor 2-2. În prezent, Ucraina se află pe locul 2 din grupa D, cu patru puncte obținute după tot atâtea meciuri jucate.

De cealaltă parte, Franța vine tot după o remiză, 1-1, în meciul cu Bosnia și Herțegovina. Franța este lider în grupa D, cu opt puncte obținute.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Având în vedere forma nu tocmai bună prin care trec cele două naționale, noi am ales să mizăm pe o remiză, care are o cotă de 3,95 la Get’s Bet.

Cotă de 1,18 pentru biletul zilei la pariuri de la partida Scoția – Moldova

Scoția a suferit o înfrângere contra Norvegiei, 0-2, în etapa 4 din preliminariile Campionatului Mondial 2022. Trupa lui Steve Clarke se află pe locul 4 din grupa F, cu cinci puncte obținute.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Moldova a fost învinsă de Austria, 0-2, în meciul precedent. Vecinii noștri se poziționează pe ultimul loc din grupa F, cu doar un singur punct obținut.

Pentru partida Scoția – Moldova, noi am ales să mizăm pe o victorie a gazdelor, care are o cotă de 1,18 la Get’s Bet.

Cotă de 1,29 pentru biletul zilei la pariuri de la partida Letonia – Norvegia

În etapa 4 din preliminariile CM 2022, Letonia s-a impus în fața Gibraltarului, 3-1. Letonia se află pe locul 5 din grupa G, cu patru puncte obținute.

Norvegia vine după un rezultat de egalitate, 1-1, contra Olandei. Formația antrenată de Stale Solbakken se situează pe locul 4 din grupa G, cu șapte puncte.

Pentru partida Letonia – Norvegia, noi am ales să mizăm pe victoria oaspeților, care are o cotă de 1,29 la Get’s Bet.

Posibil câștig de peste 600 de lei cu biletul zilei la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri avem de la Get’s Bet o cotă de 3,95 pentru o remiză în partida Ucraina – Franța, o cotă de 1,18 pentru o victorie a Scoției în partida cu Moldova și o cotă de 1,29 pentru o victorie a Norvegiei în partida cu Letonia, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 6,03. Numai bună pentru un câștig de 603 de lei, dacă alegem să mizăm suma de 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT