Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 5 martie 2022. Meciurile din Liga 1 și La Liga ne aduc un câștig de aproape 560 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 5 martie 2022, ne poate aduce un câștig de 559 de lei cu ajutorul a două înfruntări extrem de atractive din Liga 1 și La Liga.
04.03.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 5 martie 2022 Meciurile din Liga 1 si La Liga ne aduc un castig de aproape 560 de lei
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de sâmbătă, 5 martie 2022 vă propunem pentru biletul zilei la pariuri două meciuri din campionatele României, respectiv cel al Spaniei. Sunt două înfruntări pe care le așteptăm cu interes, în care trei dintre echipele ce se vor afla față în față sunt dintre cele mai iubite din cele două întreceri. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,99 Superbet şi așteptăm un profit semnificativ.

Golurile ne aduc profitul

Deschidem biletul zilei de sâmbătă, 5 martie 2022, la pariuri, cu duelul dintre Rapid și Academica Clinceni, două echipe aflate în situații diametral opuse, măcar din punct de vedere al stări de spirit al jucătorilor, chiar dacă în cele din urmă ambele vor evolua în faza play-out a Ligii 1. Giuleștenii și-au schimbat antrenorul și ne așteptăm să vedem o erupție de entuziasm.

ADVERTISEMENT

Din La Liga am ales un duel clasic, de mare tradiție în fotbalul iberic, Real Madrid – Real Sociedad. De această dată duelul e cu atât mai atractiv cu cât ambele oponente au ambiții mari. Madrilenii mărșăluiesc spre un nou titlu de campioană, pe când bascii trag tare pentru a ocupa la finalul sezonului o poziție care să le dea dreptul de participare în competițiile continentale intercluburi.

Cotă de 2,35 pe biletul zilei în Rapid – Academica

Prima propunere de pe biletul zilei de sâmbătă, 5 martie 2022, este așa cum spuneam mai devreme întâlnirea dintre rapid și Academica Clinceni. Să recunoaștem că este interesantă această dispută fie și doar gândindu-ne că e debutul lui Adrian Mutu pe banca giuleștenilor. Vișiniii au ratat obiectivul sezonului, calificarea în play-off-ul Ligii 1, iar ilfovenii sunt într-o situație critică din cauza problemelor financiare.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă ne așteptăm la o frenezie majoră în tribune, specific unui nou început, nu același lucru îl așteptăm pe teren. Adrian Mutu a făcut istorie în Serie A, un campionat extrem de tacticizat, în care mai important este să nu primești gol, decât să înscrii. Însă, aportul publicului a fost mereu decisiv pentru Rapid, așa că goluri tot vom vedea.

Academica nu mai are nimic de pierdut și din această postură a demonstrat că ajunge destul de ușor în situații de a înscrie. Astfel stând lucrurile, ne așteptăm să înscrie și împotriva Rapidului, dar la fel de convinși suntem că și giuleștenii vor ataca furibund buturile olfovenilor.

ADVERTISEMENT

Și în partida tur Rapid s-a impus, la capătul unui meci spectaculos cu cinci goluri. De data aceasta ne așteptăm să nu se marcheze chiar atât de mult. Vom miza, însă, cu mult curaj, pe ”1 și 2-3 goluri în meci”, care are la Superbet o cotă foarte ispititoare de 2,35.

Duelul Real Madrid – Sociedad ne aduce o cotă de 2,50 la biletul zilei

La fel ca și în cazul primei propuneri și la disputa dintre Real Madrid și Sociedad vom aborda propunerea noastră plecând de la ideea că se vor marca goluri, chiar dacă nu neapărat va fi și o ploaie de reușite în cele două porți. Meciul de la Madrid este unul care opune echipele clasate pe pozițiile 1, respectiv 6, iar acest lucru ne face să credem în spectacol.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Gruparea bască nu înscrie foarte, foarte multe goluri în meciurile din deplasare și acest lucru ne face să fim întru câtva precauți. Dar, tradiția și istoricul confruntărilor directe ne garantează, totuși, că măcar două reușite vom vedea până la finalul celor 90 de minute de joc.

În ultimele patru confruntări nu s-au marcat mai mult de trei goluri și, sincer, nici acum nu sperăm la mult mai multe reușite. Bine, ca să fim acoperiți, în cazul unui iureș ofensiv al ”galacticilor”, vom plusa cu un gol și vom miza așadar pe ”1 și 2-4 goluri în meci”, care are o cotă foarte bună de 2,50 la Superbet.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 599 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de joi, sâmbătă, 5 martie 2022, la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 2,35 pentru pronosticul ”1 și 2-3 goluri în meci” în partida dintre rapid și Academica Clinceni și o cotă de 2,50 pentru ”1 și 2-4 goluri în meci”, în disputa dintre Real Madrid și Sociedad care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 599 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT