Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri sâmbătă, 6 februarie 2021. Câștig de aproape 300 de lei din La Liga și Premier League

05.02.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 6 februarie 2021 Castig de aproape 300 de lei din La Liga si Premier League
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri sâmbătă, 6 februarie 2021. Un meci din La Liga și altul din Premier League, o cotă totală de 2,96 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de aproape 300 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul Huesca – Real Madrid, care se va disputa de la ora 17:15 în etapa a 22-a. ”Galacticii” nu-și mai permit pași greșiți dacă vor să continue lupta la titlu cu rivalele Atletico și Barcelona.

ADVERTISEMENT

A doua partidă pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este din etapa a 23-a din Premier League, începe la ora 22:00 și le pune față în față pe Manchester United și Everton, două dintre formațiile cu un joc spectaculos în actualul sezon.

Victoria lui Real Madrid ne aduce o cotă de 1,44

Real Madrid a pierdut surprinzător pe teren propiu în ultimă etapă cu Levante și nu mai are voi să cedeze puncte pentru că Atletico a ajuns deja la 10 puncte avans. În plus, elevii lui zidane au fost depășiți în clasament și de Barcelona, la golaveraj.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Huesca are un sezon negru și se află pe ultimul loc în clasament cu doar două victorii. Însă, speranțele lor sunt legate că unul dintre aceste succese a venit chiar în weekend-ul trecut, pe terenul celor de la Real Valladolid.

Deși va fi lipsită de starul Eden Hazard, accidentat din nou, madrilenii nu ar trebui să aibă nicio problemă la Huesca. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”2 solist”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,44.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,05 pentru biletul zilei de la Manchester United – Everton

Mai mult decât oricând în ultimii ani, Manchester United visează la un nou titlu în Premier League, fiind foarte aproape în spatele rivalilor de la City, dsar pe Old Trafford vine ”vulpoiul” Carlo Ancelotti, specialist în a da lovituri de grație granzilor.

Everton țintește și ea locurile de cupe europene, însă duelul cu elevii lui Ole Gunnar Solskjaer este unul extrem de dificil, în ciuda faptului că United a înregistrat cele mai mari pierderi financiare din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Însă, Manchester vine după victoria șocantă cu Southampton, scor 9-0, și pare pusă pe fapte mari în actuala stagiune. În aceste condiții, vom opta pentru pronosticul ”Manchetser United câștigă prima repriză”, pentru că și cota de 2,05 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 296 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,44 pentru pronosticul ”2 solist” în meciul Huesca – Real Madrid și o cotă de 2,05 pentru ”Manchester United câștigă prima repriză” la Manchester United – Everton, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,96. Numai bună pentru un câștig de 296 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT