Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 6 martie 2021. Două succese ale favoritelor ne aduc peste 250 de lei

05.03.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 6 martie 2021 Doua succese ale favoritelor ne aduc peste 250 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 6 martie 2021. Un meci din La Liga și unul din Bundesliga, o cotă totală de 2,51 oferită de Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de peste 250 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Prima partidă care ne interesează este din Germania și se joacă de la 16:30, la Freiburg, între echipa locală și principala urmăritoare a liderului Bayern Munchen, RB Leipzig.

ADVERTISEMENT

A doua partidă vine tot dintr-o luptă tare pentru titlu, respectiv cea din Spania. În goana către fotoliul de lider, ocupat acum de Atletico Madrid, FC Barcelona trebuie să treacă la ora 22:00 pe la Pamplona, pentru meciul cu Osasuna.

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 6 martie 2021. Cotă de 1,66 pentru succesul lui RB Leipzig la Freiburg

Bayern Munchen este o adevărată mașinărie de fotbal și pare greu de crezut că echipa lui Hansi Flick poate fi oprită de cineva în goana către un nou titlu în Bundesliga. Cu toate acestea, fosta semifinalistă a Ligii Campionilor, RB Leipzig, încearcă din răsputeri să stopeze supremația bavarezilor.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În prezent, diferența dintre Bayern și Leipzig este de doar două puncte, iar forma trupei antrenate de Julian Nagelsmann este fabuloasă, cu șase victorii consecutive în campionat. Deși nu se poate baza pe oameni importanți, precum Willi Orban sau Marcel Sabitzer, Leipzig continuă să spere la titlu grație inspirației tânărului său antrenor, în vârstă de doar 33 de ani.

Dacă învinge la Freiburg, RB Leipzig poate deveni liderul virtual al campionatului, deoarece va juca înaintea lui Bayern, care dă piept cu Borussia Dortmund. Așadar, sunt toate argumentele pentru ca formația lui Nagelsmann să dea totul pentru victorie, mai ales că întâlnește o echipă aproape resemnată cu gândul că nu poate pătrunde în zona locurilor de UCL. În aceste condiții, mergem pe varianta „2 solist”, cotată cu 1,66 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

O victorie a Barcelonei ne aduce o cotă de 1,51

Și în Spania s-a strâns lupta pentru titlu. Deși părea scăpată în câștigătoare până de curâd, Atletico Madrid mai are acum doar cinci puncte avans față de Barcelona și Real Madrid. Ce-i drept, elevii lui Simeone au și un meci în minus. Dar cu siguranță, apropierea aceasta le-a dat motive de optimism și entuziasm principalelor rivale ale lui Atleti.

Aproape ieșită din calculele pentru câștigarea Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă acasă, în turul optimilor, de PSG cu 4-1, FC Barcelona se va concentra acum exclusiv pe campionat. Oamenii lui Ronald Koeman se vor asigura că nu netezesc drumul lui Simeone spre titlu, mai ales că există și perspectiva unui meci direct pe care cele două cluburi îl vor disputa în mai.

ADVERTISEMENT

În această etapă, Barcelona merge la Pamplona, iar Atletico va juca acasă, cu Real Madrid. Poate fi un excelent prilej pentru catalani să reducă și mai mult diferența dintre cele două echipe, mai ales că Osasuna este o echipă aflată la mijlocul clasamentului, departe de locurile fruntașe și care a dat dovadă de o formă fluctuantă în ultima vreme. În aceste condiții, vom alege pentru biletul zilei din 6 martie pronosticul „2 solist”, cotat cu 1,51 la  Get’s Bet.

Câștig de peste 250 de lei cu biletul zilei de sâmbătă, 6 martie, la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,66 pentru pronosticul „2 solist” la Freiburg – RB Leipzig și o cotă de 1,51 tot pentru „2 solist” la Osasuna – FC Barcelona, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,51. Numai bună pentru un câștig de aproape 300 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT