Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 7 august 2021. Meciurile din Europa ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 300 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 7 august 2021, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri în care sunt implicate două forțe ale Europei.
06.08.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 7 august 2021 Meciurile din Europa ne aduc la Gets Bet un castig de peste 300 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Anglia și Franța în care joacă două superputeri. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,06 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul Leicester City – Manchester City, care va începe la ora 19:15, în Supercupa Angliei. Pep Guardiola deschide sezonul cu o bătălie interesantă pentru primul trofeu din Insulă.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Troyes – Paris Saint-Germain, care are startul la ora 22:00. Formația lui Mauricio Pochettino încearcă să treacă peste sezonul trecut când au ratat titlul și pornesc la un nou drum cu multă încredere.

Victoria lui Manchester City aduce o cotă de 1,90

Primul trofeu din noul sezon este Supercupa Angliei, iar Leicester City și Manchester City se duelează pe Wembley pentru a confirma rezultatele excelente din sezonul anterior în care ”cetățenii” au luat titlul în Premier League, iar ”vulpile” au pus mâna pe Cupa Angliei.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Pep Guardiola a rămas cu gândul la finala Champions League pierdută cu Chelsea și a decis să facă noi investiții pentru a îndeplini vistul pe Etihad Stadium. L-a adus pe Jack Grealish de la Aston Villa, cheltuind cea mai mare sumă pe care o echipă englezească a plătit-o vreodată pe un jucător.

Leicester este o formație incomodă, dar managerul spaniol nu concepe să înceapă sezonul cu un eșec și de accea am ales pronosticul ”2 solist”, pentru că și cota de 1,90 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,60 de la Troyes – PSG pentru biletul zilei

PSG începe noul sezon cu gândul la câștigarea Champions League și Ligue 1, două trofee pe care le-a ratat în sezonul precedent. Nasser Al-Khelaifi nu mai vrea să aibă emoții în întrecerea internă și pentur asta l-a adus pe Sergio Ramos și este aproape să-l convingă pe Kylian Mbappe să rămână în capitala Franței.

Însă, marea lovitură pentru parizieni ar fi aducerea superstarului argentinian Lionel Messi, care nu va mai continua la FC Barcelona din cauza problemelor financiare cu care se confruntă gruparea catalană.

ADVERTISEMENT

În așteptarea celui mai important transfer, PSG mizează în continuare pe forța ofensivă oferită de Neymar, Mbappe sau Di Maria. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,60.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 306 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,90 pentru pronosticul ”2 solist” în meciul Leicester City – Manchester City și o cotă de 1,60 pentru ”peste 2,5 goluri” la Troyes – Paris Saint-Germain, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,06. Numai bună pentru un câștig de 306 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT