Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 7 ianuarie 2023. Câștig de aproape 330 de lei cu meciuri din La Liga și Serie A

Biletul zilei la pariuri de sâmbătă, 7 ianuarie 2023, ne poate aduce un câștig în valoare de aproape 330 de lei cu meciuri din La Liga și Serie A.
06.01.2023 | 22:48
Biletul zilei la pariuri sambata 7 ianuarie 2023 Castig de aproape 330 de lei cu meciuri din La Liga si Serie A
Biletul zilei la pariuri de sâmbătă, 7 ianuarie 2023, are un potențial câștig de aproape 330 de lei. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Urmează un weekend plin de fotbal, iar variantele din care am avut de ales pentru biletul zilei la pariuri au fost foarte numeroase. În cele din urmă, ne-am oprit asupra a două meciuri care garantează spectacol. O partidă din La Liga, dar și un meci de foc din campionatul Italiei sunt evenimentele pe care vom miza. Am alcătuit o cotă totală de 3,29 la Fortuna, iar un eventual câștig ne va aduce în buzunare 329 de lei dacă vom miza suma de 100 de lei.

Cotă de 1,83 pentru biletul zilei la pariuri de la meciul Villarreal – Real Madrid

Real Madrid luptă la mare foc cu Barcelona pentru fotoliul de lider în La Liga. „Galacticii”, care se gândesc deja la viitor prin transferul puștiului brazilian Endrick, nu au reușit să încheie anul pe locul 1 în Spania, din cauza golaverajului mai slab față de cel al „catalanilor”.

ADVERTISEMENT

Totuși, Real Madrid are șansa să treacă pe prima poziție, cel puțin până la meciul de duminică, 8 ianuarie, al Barcelonei. Trupa lui Carlo Ancelotti o înfruntă sâmbătă, 7 ianuarie, ora 17:15 pe Villarreal pe „Estadio de Ceramica”. Ambele formații vin după succesul din Copa del Rey prin care și-au asigurat prezența în „optimile” competiției.

Echilibrul a dominat ultimele întâlniri directe dintre cele două formații. Nici „Submarinul galben” nu stă rău în clasament. Formația pregătită de Quique Setien se află pe locul 7, cu 24 de puncte în 15 partide. Ultimele două meciuri directe s-au încheiat 0-0, iar pe echilibru vom miza și noi. Am ales varianta „X pauză sau final” la Villarreal – Real Madrid care la Fortuna are o cotă de 1,83, foarte ofertantă.

ADVERTISEMENT

A opta victorie consecutivă a lui Juventus în Serie A în meciul cu Udinese ne oferă o cotă de 1,80 pentru biletul zilei la pariuri

Juventus se prezintă cu o altă față în campionat după eliminarea prematură din Champions League. Formația torineză a înregistrat șapte victorii consecutive în campionat. În Serie A, „Bătrâna Doamnă” nu a mai pierdut de pe 9 octombrie 2022 și caută a opta victorie consecutivă în campionat, sâmbătă, 7 ianuarie, ora 19:00.

După începutul slab de sezon pe plan intern, formația condusă de Massimiliano Allegri a urcat în clasament, până pe locul 3, cu 34 de puncte în 16 meciuri. Se află la șapte puncte distanță de liderul Napoli. De asemenea, Udinese traversează o formă bună în Serie A.

ADVERTISEMENT

Obișnuită să lupte pentru salvarea de la retrogradare, formația mult mai slab cotată ca valoare decât Juventus se află pe locul 8 după primele 16 partide, cu 25 de puncte. Totuși, Juventus rămâne favorită pentru câștigarea celor trei puncte. Fosta campioană a Italiei s-a impus în 9 dintre ultimele 11 întâlniri. Vom miza pe varianta „1 solist” care are o cotă de 1,80 la Fortuna.

Posibil câștig de 329 de lei cu biletul zilei la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 1,83 pentru pronosticul „X pauză sau final” la meciul Villarreal – Real Madrid și o cotă de 1,80 pentru „1 solist” la Juventus – Udinese, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,29. Numai bună pentru un câștig de 329 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT
Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 7 ianuarie 2023.
Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 7 ianuarie 2023.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: